Ομορφιά

Ένα ακόμη κατάστημα Dust + Cream είναι εδώ και θα γίνει το αγαπημένο σημείο συνάντησης με τις κολλητές σας

Ένα από τα καταστήματα της πολυβραβευμένης αλυσίδας καλλυντικών Dust+Cream είναι το αγαπημένο σας σημείο συνάντησης με τις κολλητές σας ώστε να αποκτήσετε όλα τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις τάσεις κάθε σεζόν.

Η σειρά συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της, δημιουργώντας ακόμα ένα κατάστημα στην Αττική. Έπειτα από την επιτυχία του 1ου καταστήματος στη Γλυφάδα, άνοιξε και το 2ο κατάστημα στην οδό Μεταξά 27, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

Το Dust + Cream έχει ήδη κερδίσει το «Best Βeauty brand of the year» από τα φετινά fashion & beauty awards. Είναι μόνο ένας από τους λόγους που δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της καλλυντικά κορυφαίας ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

Σε συνέχεια του ανοίγματος του καταστήματος της Γλυφάδας αλλά και του πρώτου καταστήματος στο εξωτερικό, στη Λεμεσό της Κύπρου, η Dust+Cream συνεχίζει δυναμικά, εγκαινιάζοντας το 76ο κατάστημα του δικτύου καταστημάτων της, τα οποία ξεχωρίζουν για το μοντέρνο περιβάλλον και την άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρουν.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα hair looks που θα σας πείσουν να κάνετε και πάλι τη χωρίστρα στη μέση

Wet look hair: Ιδανικό για να κάνετε τη διαφορά μέσα στις γιορτές