Ομορφιά

Ένα από τα best selling αρώματα ever, επιστρέφει… καλοκαιρινό!

Υπάρχουν κάποια αρώματα τόσο προχωρημένα σε concept και μυρωδιά που, όσα χρόνια και αν περάσουν, όχι απλά παραμένουν μοντέρνα αλλά  βρίσκονται σταθερά στη λίστα με τα best sellers – και ένα τέτοιο χαρακτηριστικό άρωμα είναι το θρυλικό CK ONE του Calvin Klein!

Στη νέα, καλοκαιρινή εκδοχή του έρχεται σαν μια έκρηξη από πολύχρωμα φρεσκάδα, ένας αγνός και ζωηρός νέος χυμός για το φετινό καλοκαίρι – το νέο ck one summer φέρνει μια ακαταμάχητη δροσιά στην καρδιά του καλοκαιριού. Μια citrus aromatic ευωδιά που ανοίγει με γλυκά και πικρά εσπεριδοειδή στην κορυφή, ανάμεσά τους το λεμόνι Μεγιερ (ένα υβριδικό εσπεριδοειδές, κάτι ανάμεσα σε κίτρο και μανταρίνι, που καλλιεργείται στην Κίνα). Στην καρδιά του κλείνει μια γλυκόξινη ευωδιά από ραβέντι με νύξεις από ευκάλυπτο και καρπούζι ενώ στη βάση συναντάμε δέρμα από ροδ΄κινο, ambroz και ξανθά ξύλα – μια δροσερό όαση που αναζωογονεί τις αισθήσεις και τη διάθεση, ιδανικό αντίδοτο στη ζέστη του καλοκαιριού.

Το εμβληματικό μπουκάλι του αρώματος επανασχεδιάζεται για το καλοκαίρι του 2021 και δημιουργεί το εφέ μιας “βρεγμένης” ψευδαίσθησης. Οι ζωηρές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου μας μεταφέρουν σε μια δροσερή αναζωογονητική βουτιά. Η λέξη καλοκαίρι εκτυπωμένη στο πίσω μέρος του μπουκαλιού προβάλλεται μέσα από τον διάφανο χυμό με μια παραμορφωμένη γραμματοσειρά που θυμίζει τη θολή ατμόσφαιρα της καλοκαιρινής ζέστης. Και η ανάγλυφη εξωτερική συσκευασία ακολουθεί τον ίδιο σχεδιασμό με το μπουκάλι και συνοδεύεται από stickers εμπνευσμένα από το καλοκαίρι, δίνοντας στους fans του αρώματος τη δυνατότητα να διακοσμήσουν το μπουκάλι τους sur mesure.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Βλέπεις την επιδερμίδα σου θαμπή; Δες έναν τρόπο να επαναφέρεις τη λάμψη της ASAP!

Ο αγαπημένος makeup artist της Miranda Kerr μάς δείχνει πώς χρησιμοποιεί το Gua Sha

Ποιές θεραπείες μπορείς να κάνεις στο δερματολόγο σου το καλοκαίρι;