Επιδερμίδα
5 προϊόντα που αφαιρούν εύκολα και γρήγορα το αδιάβροχο μακιγιάζ!
Διατροφή
Tracy Anderson: Η γυμνάστρια των celebrities σου αποκαλύπτει τι πρέπει να κάνεις για να αδυνατίσεις
Tips & Trends
Τα πιο ωραία office looks για να δείχνεις υπέροχη στο γραφείο ακόμα και μέσα στον Ιούλιο
Επιδερμίδα
Τα δύο αντηλιακά προϊόντα προσώπου-ήρωες που πρέπει να βρεθούν στο νεσεσέρ σας asap

Πολλές φορές, ακόμα και αφού χάσουμε τα περιττά κιλά, εκεί που βρίσκονται οι λιποαποθήκες μας παραμένει συσσωρευμένο τοπικό λίπος, ενώ η ύπουλη κυτταρίτιδα εξακολουθεί να μας ταλαιπωρεί. Ψωμάκια στην περιφέρεια, σωσίβιο στην κοιλιά, μαξιλαράκια στο εσωτερικό των μηρών επηρεάζουν την ψυχολογία μας και χαλάνε την εικόνα που θέλουμε να δούμε στον καθρέφτη. Ταυτόχρονα, και μόνο η σκέψη του χειρουργείου μας τρομάζει, ενώ η προοπτική να χρειαστεί να λείψουμε από τη δουλειά λειτουργεί απαγορευτικά. Υπάρχει λύση; Η πρωτοπορειακή μέθοδος της αναίμακτης λιποαναρρόφησης έρχεται να δώσει οριστική λύση όχι μόνο στο πρόβλημα
της τοπικής συσσώρευσης του λίπους, αλλά και της κυτταρίτιδας. H Έλενα Σκούρα, Διευθύνουσα Σύμβουλος των ιατρικών κέντρων SkourasMed μας λύνει όλες τις σχετικές απορίες.

-Πώς εφαρμόζεται η αναίμακτη λιποαναρρόφηση;
Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης αλλά ειδικής συχνότητας  επιδρούμε
άμεσα  στα λιποκύτταρα  με αποτέλεσμα τη μόνιμη, ανώδυνη, αναίμακτη και
ασφαλή διάλυση του λίπους. Με αυτή τη μέθοδο, έχουμε τα θεαματικά αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης, χωρίς χειρουργείο ή περίοδο ανάρρωσης.

-Ποια είναι η διαδικασία ;

Τοποθετούνται λεπτές (τριχοειδείς) και εύκαμπτες βελόνες εντός του υποδορίου ιστού στις περιοχές των λιπαποθηκών (δηλαδή μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα, διπλοσάγονο). Μέσω των βελονών αυτών διοχετεύεται ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής  έντασης αλλά ειδικής συχνότητας, το οποίο αλλάζει την πολικότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, αυξάνει τον καταβολισμό τους με αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους. Η κάθε συνεδρία, διαρκείας 1,5 ώρας, περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας με μόνιμη εξαφάνιση αυτής ενώ παράλληλα προκαλεί τόνωση του δέρματος, καταπολεμώντας τη χαλάρωση.

-Ποια προβλήματα αντιμετωπίζονται με αυτή τη μέθοδο σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα;

Οι άνδρες υποβάλλονται στη θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπισθεί κατά κύριο λόγο η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς  και του στομάχου ή στο σαγόνι, όπου είναι οι βασικές λιπαποθήκες των ανδρών. Τα πιο συνήθη προβλήματα που αφορούν τις γυναίκες είναι η αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στους μηρούς, στην περιφέρεια, στην κοιλιά, στα μπράτσα ή στις γάμπες και φυσικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας που αντιμετωπίζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα.

-Ποια είναι η συχνότητα των θεραπειών ;

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνονται καθημερινά. Καλό είναι, όμως, να υπάρχει μεσοδιάστημα (2 φορές την εβδομάδα) ώστε να υπάρχει στο μεταξύ έλεγχος και παρακολούθηση των αποτελεσμάτων.

-Ποιος είναι ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται;

Κατά την πρώτη συνεδρία γίνεται μια πλήρης εξέταση του ατόμου, λαμβάνεται
λεπτομερές ιστορικό, αξιολογείται το πρόβλημα και καθορίζεται κατά προσέγγιση ο αριθμός των θεραπειών. Ο τελικός αριθμός των συνεδριών, όμως, αποφασίζεται από τον ίδιο τον ασθενή, βάσει του αποτελέσματος που βλέπει σταδιακά από την αρχή και βάσει του τελικού, επιθυμητού αποτελέσματος.

-Πότε είναι εμφανή τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Μετά από κάθε συνεδρία έχουμε ήδη μετρητά αποτελέσματα, η δε δράση της κάθε θεραπείας ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

-Ποια είναι η διάρκεια του  αποτελέσματος;

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα διότι επιτυγχάνεται όχι μόνο διάλυση των λιποκυττάρων, αλλά και μείωση του όγκου των λιπαποθηκών. Αν ο ασθενής στο μέλλον ξαναπάρει βάρος, αυτό θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα, δεν θα συγκεντρωθεί ξανά στα σημεία του σώματος που έχουν ήδη υποβληθεί στη θεραπεία.

-Υπάρχουν κίνδυνοι κι επιπλοκές κατά την εφαρμογή της μεθόδου;
Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής εφόσον γίνεται από έμπειρους και ειδικά
εκπαιδευμένους γιατρούς. Είναι αναίμακτη,χωρίς επιπλοκές και κινδύνους. Είναι ανώδυνη. Κατά την εφαρμογή των βελονών δεν υπάρχει πόνος διότι δεν υπάρχουν νεύρα στο λίπος του υποδορίου ιστού.

-Σε πόσο χρόνο μετά από κάθε συνεδρία μπορεί κάποιος να επιστρέψει στις δραστηριότητές του;

Μπορεί να επιστρέψει αμέσως, καθώς δεν απαιτείται κάποια φαρμακευτική αγωγή ή περίδεση στα σημεία που έχει εφαρμοστεί η αναίμακτη λιποαναρρόφηση. Δεν υπάρχουν σημάδια ή ουλές. Μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών,το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Επιτυγχάνεται εξάλειψη του τοπικού πάχους ομοιόμορφα,χωρίς ουλές, χωρίς χαλάρωση, με ένα δέρμα υγιές ,χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, απόλυτα σφριγηλό.   

-Πόσο κοστίζει η αναίμακτη λιποαναρρόφηση;
Η τιμή της κάθε θεραπείας που περιλαμβάνει τη θεραπεία της λιποδιάλυσης και σύσφιξης του δέρματος, αλλά και τη διατροφική παρακολούθηση από Κλινικό Διαιτολόγο είναι 70€ και η θεραπεία πληρώνεται ανά συνεδρία.

SKOURASMED

Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι, 210 3613858
Κηφισίας 32, Μαρούσι (πύργος Atrina), 210 6845036

www.skourasmed.gr

×