Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα διακοσμήσετε με στυλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας!
Love Your Body
Τα λάδια σώματος που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη λάμψη και απαλότητα!
Μαλλιά
10 χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας απόψε -Είτε είστε στο νησί, είτε στην πόλη!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 1-5/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Την πρώτη φορά που κάνεις μια θεραπεία, πόσο μάλλον μια θεραπεία προσώπου, έχεις δεκάδες απορίες.
-Είναι η σωστή θεραπεία για την περίπτωσή μου;
-Θα πονέσω;
-Τι πρέπει να προσέξω;
-Πότε θα δω αποτέλεσμα;
-Πόσο θα διαρκέσει αυτό το αποτέλεσμα;

Στην πρώτη, λοιπόν, θεραπεία με το επαναστατικό μηχάνημα Scarlet που έφεραν στην Ελλάδα αποκλειστικά τα Medi Cosmetic, οι ερωτήσεις μου ήταν αμέτρητες. Γνώριζα μόνο πως θα έπρεπε να φτάσω στο ραντεβού χωρίς να είμαι βαμμένη, ενώ όπως έμαθα αμέσως μετά είναι σημαντικό το δέρμα να μην έχει υποστεί πρόσφατα κάποια διαδικασία πίλινγκ (καθώς δεν πρέπει να είναι ερεθισμένο), όπως επίσης δεν πρέπει να έχει γίνει πρόσφατα ενέσιμη θεραπεία botox ή υαλουρονικού οξέως.

Σε ποιες απευθύνεται η θεραπεία
Η θεραπεία μπορεί να γίνει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Ακόμα και σε 25χρονα κορίτσια που έχουν έντονες ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο ή αισθητό πόδι χήνας κάτω από τα μάτια πάλι λόγω έκφρασης. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό καθώς οι ρυτίδες σβήνουν με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Ποια είναι η διαδικασία
-Το μηχάνημα έχει μια κεφαλή με πολύ μικρές βελονίτσες, οι οποίες όπως μου εξήγησε ο γιατρός εισχωρούν στο δέρμα, επιτυγχάνοντας τη νεαροποίηση της περιοχής. Και σε συνδυασμό με τις κλασματικές ραδιοσυχνότητες ενεργοποιούν τον φυσικό μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Πρόκειται για την τελευταία τάση, καθώς μέχρι σήμερα η λογική για να σβήσουμε τις ρυτίδες ήταν να εγχύσουμε υαλουρονικό. Τώρα πια χρησιμοποιώντας την άμυνα του οργανισμού μας, οι ρυτίδες γεμίζουν από μέσα!
-Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται σε όλο το πρόσωπο, με έμφαση στις «προβληματικές περιοχές», όπως είναι το «πόδι της χήνας» κάτω από τα μάτια, οι λεγόμενες «ρυτίδες του καπνιστή» πάνω από τα χείλια, αλλά και οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και ανάμεσα στα μάτια που με την επαναστατική θεραπεία γεμίζουν με φυσικό τρόπο και σβήνουν. Η εφαρμογή της θεραπείας μπορεί να γίνει και στην περιοχή του λαιμού, καταπολεμώντας τις ρυτίδες και τη χαλάρωση.

Πονάει;
Η αίσθηση είναι σαν ένα πολύ μικρό τσιμπηματάκι που δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, όσο το μηχάνημα «σκανάρει» την επιφάνεια του προσώπου.
Σε περίπτωση όμως που πονάς η ένταση μπορεί να χαμηλώσει, χωρίς αυτό να επηρεάσει το αποτέλεσμα.
Η μόνη περιοχή που εγώ ένιωσα πιο έντονα την ενόχληση είναι κάτω από τα μάτια.
Όπως μου εξήγησε ο γιατρός δεν συνιστάται η εφαρμογή κάποιας αναισθητικής κρέμας (όπως π.χ. γίνεται σε κάποιες αποτριχωσεις) γιατί επηρεάζει το αποτέλεσμα.

Η χρόνος που διαρκεί η διαδικασία
Συνήθως κρίνεται εξατομικευμένα, αλλά συνήθως δεν ξεπερνά τη μία ώρα το πολύ.

Τι πρέπει να προσέξεις μετά;

– Τελειώνοντας τη θεραπεία, το πρόσωπο έχει μια ελαφριά ερυθρότητα (σε εμένα σε 2 ώρες είχε εξαφανιστεί εντελώς). Ο γιατρός απλώνει μια καταπραϋντική αλοιφή με αντιβίωση για να εξαλείψει τις πιθανότητες μόλυνσης και συνιστά καλή ενυδάτωση, με ενυδατική κρέμα, κάθε 2-3 ώρες για τις επόμενες 3 ημέρες.
– Εννοείται πως πρέπει να αποφύγεις την έκθεση στον ήλιο για τις επόμενες ημέρες
– Καλό είναι για ένα 24ωρο να μην κάνεις μακιγιάζ, ενώ μετά από 4-5 ώρες μπορείς να κάνεις μπάνιο ή να λουστείς χωρίς φόβο περεταίρω ερεθισμού.
Πότε βλέπεις αποτέλεσμα;
-Το αποτέλεσμα είναι εμφανές αμέσως, καθώς το πρόσωπο αποκτά μια φρεσκάδα, όμως, η διαδικασία της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου ξεκινά εκείνη τη στιγμή και λειτουργεί για μήνες, οπότε το οπτικό αποτέλεσμα βελτιώνεται συνεχώς μέσα στις επόμενες ημέρες.
-Συνήθως συνιστάται μια δεύτερη συνεδρία μετά από 25 μέρες και στη συνέχεια κρίνεται εξατομικευμένα πότε και εάν θα χρειαστεί άλλη θεραπεία. Συνήθως αρκούν 3-4 συνεδρίες και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και θεαματικό.
-Μάλιστα, η θεραπεία Scarlet είναι η μοναδική με γραπτή εγγύηση αποτελέσματος!

ΚΕΝΤΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ MEDI COSMETIC

Ερμού 14: 210 3232722
Πατησίων 66: 210 8833800

www.medicosmetic.gr

×