Μαλλιά
Οι celebrities θα σας πείσουν πως το lob είναι huge trend και η πιο chic επιλογή του Χειμώνα
Tips & Trends
10+1 ιδέες για αστραφτερά looks στις γιορτές! (VIDEO)
Editor's choice
H Victoria Beckham αποκαλύπτει όλα τα αγαπημένα της προϊόντα αλλά και τα μυστικά της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς (video)
Διαγωνισμοί
Μεγάλος διαγωνισμός ΗΒΗ: Τράβηξε μια φωτογραφία το πρωινό σου με ΗΒΗ και πάρε μέρος στον μεγαλύτερο διαγωνισμό!
Home / Ομορφιά / Επιδερμίδα / Κεφάλαιο αποτρίχωση: τα υπέρ και τα κατά της κάθε μεθόδου

Κεφάλαιο αποτρίχωση: τα υπέρ και τα κατά της κάθε μεθόδου

   Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της κάθε γυναίκας είναι οι τρίχες! Η περιποίηση και η αισθητική ομορφιά ξεκινάνε από την αποτρίχωση γι’ αυτό και καθεμία εφαρμόζει κάποια μέθοδο προκειμένου να απαλλαχτεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
Ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες μέθοδοι αποτρίχωσης; Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά της κάθε μίας;

Ξύρισμα
Υπέρ: Είναι ο πιο άμεσος και οικονομικός τρόπος να αποτριχωθείτε. Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα και μπορείτε να εφαρμόσετε τη συγκεκριμένη μέθοδο στο σπίτι σας όποια ώρα το θελήσετε.
Κατά: Τα αποτελέσματα είναι προσωρινά. Οι τρίχες ξαναβγαίνουν σε 1-2 ημέρες και πρέπει να επαναλαμβάνετε συνέχεια τη διαδικασία. Επίσης είναι πιθανό να κοπείτε ή να τραυματιστείτε.

Κερί
Υπέρ: Είναι από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους. Η διάρκεια της επίσης είναι καλή, αφού οι τρίχες ξαναβγαίνουν σε περίπου 15 μέρες.
Κατά: Η διαδικασία είναι δυσάρεστη αφού οι τρίχες ξεριζώνονται από τη ρίζα πράγμα που προκαλεί έντονο πόνο. Επίσης προκαλούνται ερεθισμοί και κοκκινίλες. Και βέβαια για να κάνετε αποτρίχωση με κερί πρέπει να έχει προηγηθεί μια μεγάλη περίοδος τριχοφυΐας αφού για να εφαρμοστεί η μέθοδος, οι τρίχες πρέπει να είναι σχετικά μακριές. Τέλος, ειδικά στη γεννητική περιοχή, η αποτρίχωση με κερί φέρνει τη μελανίνη στην επιφάνεια της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να έχουμε με την πάροδο του χρόνου το γνωστό αντιαισθητικό σκούρο χρώμα.

Κρέμα
Υπέρ: Άμεσα και ανώδυνα αποτελέσματα. Μπορείτε να εφαρμόσετε την κρέμα ανά πάσα ώρα και στιγμή και οι τρίχες εξαφανίζονται αμέσως. Το δέρμα μένει λείο και απαλό και δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία.
Κατά: Οι τρίχες εμφανίζονται και πάλι πολύ γρήγορα. Επίσης οι κρέμες μπορεί να προκαλέσουν δυσχρωμίες και έντονους ερεθισμούς στο δέρμα.

Η πιο σίγουρη μέθοδος αποτρίχωσης!
Η μέθοδος Hairless είναι η πρώτη που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα διαφορετικά και εφαρμόζει ένα πρωσοποιημένο, συνδυαστικό πρόγραμμα αποτρίχωσης με βάση τις πολύ συγκεκριμένες ανάγκες της. 6 διαφορετικοί τύποι laser και μεθόδων αποτρίχωσης –που χρησιμοποιούνται είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά- υπόσχονται να εξαλείψουν το πρόβλημα της τριχοφυΐας με τον πιο μόνιμο και ασφαλή τρόπο.
Σε πρώτη φάση μια ομάδα ειδικών «εξετάζουν» την κάθε περίπτωση και λαμβάνουν υπ’ όψιν σημαντικούς παράγοντες σε σχέση με την αποτρίχωση, όπως είναι οι θήλακες, το χρώμα του δέρματος, το ορμονικό προφίλ και οι μέθοδοι που έχουν εφαρμοστεί στο παρελθόν.
Στη συνέχεια ακολουθείται ένα πλάνο αποτρίχωσης με βάση τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Ανάλογα με την πορεία της διαδικασίας και τις ανάγκες του δέρματος, τα laser τελευταίας τεχνολογίας εφαρμόζονται συνδυαστικά.
Τέλος η διαδικασία είναι σε συνεχή παρακολούθηση από τους ειδικούς έτσι ώστε το πλάνο της διαδικασίας να αναπροσαρμόζεται βάσει των αναγκών που προκύπτουν.

Η αποτρίχωση δεν είναι μια απλή διαδικασία. Είναι πολυσύνθετη και η επιτυχία της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Προκειμένου να απαλλαχτείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα πρέπει να ακολουθήσετε μια εξελιγμένη μέθοδο που παίρνει στα σοβαρά το θέμα. Η μέθοδος Hairless είναι η σοβαρότερη μέχρι στιγμής πρόταση που υπάρχει…

Ανακαλύψτε τη συνδυαστική μέθοδο οριστικής αποτρίχωσης HAIRLESS® 210 3232 232 www.hairless.gr

 

×