Μακιγιάζ
Τα eye make up looks που θα φωτίσουν το πρόσωπό σας τώρα που ο καιρός είναι μουντός!
Tips & Trends
Η καζάκα επέστρεψε: Δες 3 τρόπους για να την προσθέσεις στα καθημερινά σου looks
Editor's choice
H Kylie Jenner έκανε pixie cut και είναι ίδια με τη μητέρα της, Kris Jenner!
Υγεία-Ευεξία
8 λόγοι που ένα smartwatch μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Ποια γυναίκα δεν έχει κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέπτη, μετρώντας τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια ή τις έντονες γραμμές στο μέτωπο; Ειδικά μετά τις γιορτές, που το πρόσωπό μας έχει ταλαιπωρηθεί από το ξενύχτι, οι ρυτίδες μοιάζουν να μας κοιτούν ακόμα πιο «απειλητικά».
Υπάρχουν αρκετές θεραπείες στην αγορά, από ακριβές κρέμες μέχρι επεμβατικές θεραπείες (άλλες ανώδυνες και άλλες όχι και τόσο) που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα…
Είναι γεγονός ότι πια όλες οι γυναίκες είμαστε δύσπιστες σχετικά με την αποτελεσματικότητα όλων αυτών των θεραπειών. Παρόλα αυτά, κάθε σύγχρονη γυναίκα έχει δικαίωμα ακόμα και στις πιο δύσκολες οικονομικά συνθήκες να αισθάνεται όμορφη και τι πιο σημαντικό από τις ρυτίδες προσώπου;
Μέχρι σήμερα, η λογική της Ιατρικής Κοσμετολογίας για να εξαφανίσει τις ρυτίδες ήταν «να τις γεμίσουμε με αυτό που τους λείπει» (κολλαγόνο) ή να ακινητοποιήσω τον μυ για να μην κάνει συσπάσεις το πρόσωπο (botox).
Η νέα τάση κάνει στροφή 180 μοιρών και ονομάζεται Scarlet! Το Scarlet με τη βοήθεια των κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων, χρησιμοποιεί τη φυσική άμυνα του οργανισμού, «αναγκάζοντάς» τον να γεμίσει τις ρυτίδες του προσώπου από μόνος του!
Το Scarlet αποτελεί μία ελεγχόμενα επεμβατική μέθοδο, όπου πραγματοποιεί μία θερμική διέγερση στο πρόσωπο, την οποία ο οργανισμός αντιλαμβάνεται και παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη για να την αντιμετωπίσει (όπως θα έκανε στην περίπτωση οποιουδήποτε τραύματος, για να το επουλώσει). Έτσι, το πόδι της χήνας, οι ρυτίδες έκφρασης, οι βαθιές ρυτίδες στο στόμα ή το μέτωπο «γεμίζουν» θεαματικά από μόνες τους σε 2-3 συνεδρίες!
Επίσης, το αποτέλεσμα κρατά πολύ περισσότερο (πάνω από 1 χρόνο) καθώς δεν πρόκειται για ενέσιμο κολλαγόνο που προστέθηκε «βίαια» στον οργανισμό, αλλά για αυτόλογο κολλαγόνο που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός μας.
Μπορεί λοιπόν εμείς οι γυναίκες να γνωρίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται (για αυτό το πρόσωπό μας φαίνεται «πεσμένο» και κουρασμένο), ενδεχομένως να φοβόμαστε και τις ενέσιμες θεραπείες, αλλά πλέον το Scarlet ήρθε για να μας δώσει την απόλυτη λύση καθώς η ολική σύσφιξη του προσώπου που πραγματοποιείται είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή. Αυτό που συνηθίζουμε να λέμε είναι ότι «η θεραπεία με Scarlet ξεκινά στο σπίτι», αφού μετά από κάθε συνεδρία το αποτέλεσμα βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα!
Στα κέντρα Medi Cosmetic έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε το Scarlet αποκλειστικά για την Ελλάδα και είμαστε τόσο σίγουροι για την αποτελεσματικότητά του, που τολμούμε να δώσουμε Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος. Έτσι, είμαστε σε θέση να ξεδιαλύνουμε οποιαδήποτε αμφιβολία ή δυσπιστία, αφού πριν την πρώτη κιόλας συνεδρία θα κρατάτε στα χέρια σας την Εγγύησή μας! Κανένα άλλο μηχάνημα στην Ελλάδα, δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί γραπτώς το αποτέλεσμα.
Αν λοιπόν το παγωμένο βλέμμα του botox σας τρομάζει, τότε το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα του Scarlet θα σας κερδίσει, αφού μετά τον 1 χρόνο απαιτείται μόλις 1 θεραπεία συντήρησης για να διατηρήσετε το άψογο αποτέλεσμά σας.

rsz doctor_143telikon1

Ευχαριστούμε τη Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic.

www.medicosmetic.gr
Πατησίων: 210 8833800
Σύνταγμα: 210 3232722

×