Διατροφή
Οι 17 πιο αποτελεσματικές τροφές για την απώλεια βάρους -Δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου!
News & Trends
Πεντικιούρ: Οι 5 αποχρώσεις της επόμενης σεζόν που μπορείτε να υιοθετήσετε αμέσως μετά τις διακοπές!
Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα διακοσμήσετε με στυλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μακαρονάδα με κεφτέδες και ντομάτα στο τηγάνι!

Όπως μας ενημερώνουν οι ειδικοί, πρόκειται για μία πρωτοποριακή αγωγή ανάπλασης και αναδόμησης δέρματος, όπου πραγματοποιείται παράλληλα σύσφιξη στις περιοχές που εφαρμόζεται.

Πώς λειτουργεί;

Η μέθοδος βασίζεται στη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, οι οποίες προκαλούν τη σύσφιξη και αναδόμηση του δέρματος, μεταβάλλοντας ουσιαστικά τη δομή του κολλαγόνου του οργανισμού μας. Με άλλα λόγια, με τη Ραδιοανάπλαση πραγματοποιούμε μία θερμική διέγερση και “αναγκάζουμε” τον οργανισμό μας να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου, η οποία ως γνωστόν με την πάροδο του χρόνου μειώνεται. Έτσι, αναδομείται το κολλαγόνο και η ελαστίνη του οργανισμού και πραγματοποιούμε αυτό που είναι αδύνατον να γίνει από μόνο του: βελτιώνουμε σημαντικά την όψη του δέρματος από… μέσα προς τα έξω!

Πού εφαρμόζεται;

Σε γλουτούς, μηρούς, κοιλιά, χέρια και φυσικά στο πρόσωπο με εξαιρετικά αποτελέσματα!

Θα πονέσω;

Πρόκειται για μία εντελώς αναίμακτη και μη χειρουργική μέθοδο! Το μόνο που αισθάνεστε στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία, είναι μία ήπια θερμότητα, που διαχέεται ομοιόμορφα, για να προκαλέσει άμεση αναδόμηση του κολλαγόνου. Έτσι, μέσα σε 3-6 συνεδρίες κατά μέσο όρο μπορείτε να δείτε εντυπωσιακές αλλαγές στο σώμα σας, ενώ τα αποτελέσματα βελτιώνονται ημέρα με την ημέρα, όσο ενεργοποιείται ο οργανισμός. Επίσης, ακριβώς επειδή δεν εγχέουμε καμία ουσία, αλλά «χρησιμοποιούμε» το κολλαγόνο του οργανισμού, τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και 24 μήνες, χωρίς απολύτως καμία παρενέργεια.

Πρόκειται λοιπόν, για μία επαναστατική μέθοδο, που εφαρμόζουν τα Medi Cosmetic, με την οποία επιτυγχάνουμε ένα lifting σώματος, χωρίς τομές, ουλές ή μώλωπες. Ενημερωθείτε σήμερα για τη μέθοδο της Ραδιοανάπλασης σε ένα από τα υποκαταστήματα Medi Cosmetic ή στο www.medicosmetic.gr

Κηφισιά: 210 6232400 Πατησίων: 210 8833800 Σύνταγμα: 210 3232722

×