Μακιγιάζ
Την προσοχή σας παρακαλώ: Αυτά είναι τα make up λάθη που κάνετε και πρέπει να τα σταματήσετε τώρα!
Τιps μαγειρικής
Πέτρος Συρίγος: Πεντανόστιμα σπιτικά burger!
Tips & Trends
Western boots: 3 τρόποι να τις φορέσεις και αυτό το Φθινόπωρο!
DIY
DIY: 3 τέλεια φθινοπωρινά boho hair looks που πρέπει να υιοθετήσετε πριν έρθει ο Νοέμβριος!

Είναι γεγονός ότι με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου του οργανισμού μας μειώνεται με αποτέλεσμα οι ρυτίδες έκφρασης να γίνονται ολοένα και πιο βαθιές. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα χείλη μας, όπου επειδή κάνουμε κάποιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις (όπως όταν καπνίζουμε που «σουφρώνουμε» τα χείλη) παρατηρούνται οι αντιαισθητικές κάθετες ρυτίδες. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις καπνίστριες, αφού θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει αρκετές Γαλλίδες που έχουν ρυτίδες χειλιών, λόγω της γλώσσας τους που τις αναγκάζει να «σουφρώνουν» συχνά τα χείλη.
Μέχρι σήμερα, ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των «ρυτίδων καπνιστή» ήταν το ενέσιμο υαλουρονικό, όπου «γεμίζαμε» τις ρυτίδες ώστε να μην φαίνονται. Η τεχνική αυτή είχε συχνές αποτυχίες, αφού έχουμε δει αρκετές γυναίκες με υπερ- φουσκωμένα χείλη είτε από λάθος χειρισμό του γιατρού είτε από τις δικές τους υπερβολικές απαιτήσεις.
Πλέον, τα δεδομένα άλλαξαν! Το επαναστατικό μηχάνημα Scarlet ακολουθεί την τελευταία λέξη της Ιατρικής Κοσμετολογίας: Χρησιμοποιεί τη φυσική άμυνα του οργανισμού! Με το Scarlet πραγματοποιούμε μία ελεγχόμενη θερμική διέγερση στην περιοχή πάνω από τα χείλη, την οποία ο οργανισμός αντιλαμβάνεται και παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη για να την αντιμετωπίσει, όπως ακριβώς θα έκανε σε οποιοδήποτε άλλο τραύμα είχε δημιουργηθεί. Είναι με άλλα λόγια σαν να «πατάμε ένα κουμπί του οργανισμού» και του δίνουμε την εντολή να επανεκκινήσει την παραγωγή κολλαγόνου για να «γεμίσει» από μόνος του τις ρυτίδες πάνω από το στόμα!
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Απαιτούνται 2-3 συνεδρίες για να εξαφανίσουμε ένα μέσο πρόβλημα ρυτίδων καπνιστή, ενώ δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος παρενέργειας. Τα αποτελέσματα βελτιώνονται καθημερινά ολοένα και περισσότερο, μιας και ο οργανισμός μας ενεργοποιείται αμέσως μετά την κάθε συνεδρία. Επίσης, το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο από 1 χρόνο, μιας και πρόκειται για κολλαγόνο που παράγει ο οργανισμός μας από μόνος του και όχι μία ουσία που εγχύσαμε «βίαια» στο σώμα μας! Μετά το πέρας του ενός έτους, με 1-2 συνεδρίες συντήρησης θα επιστρέψουμε στο άψογο αποτέλεσμα που είχαμε και πριν.
Είμαστε τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα του Scarlet, που προσφέρουμε πριν την έναρξη οποιουδήποτε προγράμματος Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος, για να ξέρετε ότι το Scarlet δεν υπόσχεται θαύματα, αλλά πραγματοποιεί θεαματικές αλλαγές στο πρόσωπο και το σώμα σας!

rsz doctor 143telikon1

Ευχαριστούμε τη Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic.
Πατησίων: 210 8833800
Σύνταγμα: 210 3232722
www.medicosmetic.gr

×