Ζώδια
Προβλέψεις Κυριακή 24 Μαρτίου 2019
Νέα
Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία;
Νέα
Αλέξης Γεωργούλης: Σκέφτεται να παντρευτεί και να κάνει παιδί;
Home / Ομορφιά / Επιδερμίδα / Φαίη: Οι 3 συμβουλές της αισθητικού Θεανώς Μπέλλα που ακολουθεί κατά γράμμα

Φαίη: Οι 3 συμβουλές της αισθητικού Θεανώς Μπέλλα που ακολουθεί κατά γράμμα

upl55f924cd5de14

Η Θεανώ Μπέλλα έχει το μαγικό άγγιγμα. Αν εμπιστευτείς στα χέρια της την επιδερμίδα σου, σε πολύ σύντομο διάστημα βλέπεις το πρόσωπό σου να μεταμορφώνεται και να λάμπει. Η Φαίη την εμπιστεύεται εδώ και χρόνια και ακολουθεί πιστά τις συμβουλές ομορφιάς της. Ποιες είναι αυτές; Ας ξεκινήσουμε από 3 βασικά λάθη που κάνουμε –σχεδόν- όλες και δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Ο λόγος στη Θεανώ μας, λοιπόν…

 sunscreen

Λάθος Νο1

Αντηλιακό μόνο το καλοκαίρι

 

Δεν χρησιμοποιούμε αντηλιακή προστασία στο πρόσωπό μας όλο το χρόνο. Αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται πάντα, ακόμα και το χειμώνα, ειδικά σε μια χώρα με τόσο μεγάλη ηλιοφάνεια όλους τους μήνες του χρόνου, όπως η Ελλάδα. Από την αρχή της άνοιξης, όμως, είναι απολύτως απαραίτητο, καθώς τότε συμβαίνει η μεγαλύτερη βλάβη από τις υπεριώδεις, που καταλήγει σε φωτογήρανση, δηλαδή σε πρόωρη γήρανση δέρματος λόγω της καθημερινής έκθεσής μας στον ήλιο. Υπάρχουν πολλές ενυδατικές κρέμες με SPF, καθώς και κάποιες κρέμες με χρώμα που έχουν και αντηλιακή προστασία και μπορούν στην καθημερινότητα να αντικαταστήσουν το μέικ απ, προστατεύοντας παράλληλα την επιδερμίδα μας.

katharismos-prosopou-3

Λάθος Νο 2

Γιατί να κάνω ντεμακιγιάζ αφού δεν είμαι βαμμένη;
Η παραμέληση του σωστού καθαρισμού προσώπου, ο οποίος είναι απόλυτη προτεραιότητα σε κάθε δέρμα, είναι μεγάλο ατόπημα. Μετά το Γαλάκτωμα πρέπει να ακολουθεί πάντα η σωστή Λοσιόν Προσώπου, διότι μόνο αυτή επαναφέρει το φυσιολογικό ελαφρά όξινο pH στην επιδερμίδα. Δεν χρησιμοποιούμε γαλάκτωμα και λοσιόν μόνο το βράδυ για να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ, η χρήση πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ, ακόμα κι αν είμαστε εντελώς αμακιγιάριστες, κι αυτό για να απομακρύνουμε τους ρύπους. Πολύ σημαντικό είναι να μην χρησιμοποιούμε ποτέ την ίδια πετσέτα για να σκουπίζουμε το πρόσωπό μας, γιατί μετά την πρώτη χρήση αρχίζει και συγκεντρώνει μικρόβια. Είναι καλύτερο και πολύ πιο ασφαλές να χρησιμοποιούμε χαρτομάντηλα μια χρήσης. Και πάντα να ταμπονάρουμε με αυτά το πρόσωπο μέχρι να απομακρύνουμε τελείως την υγρασία και όχι να το τρίβουμε.

therapeies

Λάθος Νο3

Κάνω ότι κάνει η φίλη μου και είδε αποτέλεσμα

Δεν αναζητάμε τα προϊόντα και τις θεραπείες που είναι κατάλληλες για το δικό μας δέρμα και τις ανάγκες του, αλλά κάνουμε αυτό που επέλεξε η αδελφή μας ή η φίλη μας, χωρίς να αναρωτηθούμε αν αυτό θα έχει και σε εμάς αποτέλεσμα. Δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες ανάγκες στην επιδερμίδα τους, ακόμα κι αν εκ πρώτης όψης έχουν αντίστοιχο τύπο δέρματος. Τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε και οι μέθοδοι που εφαρμόζουμε καλό είναι να έχουν προταθεί από εξειδικευμένους ανθρώπους και όχι από φίλους, από διαφημίσεις, ή από το Internet.

Η Θεανώ Μπέλλα είναι η αισθητικός που εμπιστεύεται πλήθος Ελληνίδων, καθώς έχει πάντα τον τρόπο να βρίσκει λύσεις σε όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας.

theano

×