Νέα
Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία;
Home / Ομορφιά / Επιδερμίδα / Φαίη: Τι θεραπείες ομορφιάς έκανε στη Θεανώ Μπέλλα πριν την πρεμιέρα της

Φαίη: Τι θεραπείες ομορφιάς έκανε στη Θεανώ Μπέλλα πριν την πρεμιέρα της

thumbnail_ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ_2

Κάθε πρεμιέρα είναι κάτι πολύ  ιδιαίτερο και μοναδικό. Για την έξτρα λάμψη που απαιτείται, λοιπόν, στην πρεμιέρα έγινε μια εξίσου ιδιαίτερη περιποίηση στην αγαπημένη μου Φαίη, με σκοπό να χαρίσει στο δέρμα της εκείνη την μοναδική ενέργεια που ταιριάζει στην περίσταση.

thumbnail_ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ_2

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθήσαμε την Παρασκευή όταν συναντηθήκαμε;

  1. Πρώτα έγινε ένα ήπιο peeling προσώπου για να απομακρυνθούν τα νεκρά στρώματα από την επιδερμίδα που κατά το καλοκαίρι έχουν αυξηθεί λόγω των υπεριωδών. Σκοπός ήταν να ελευθερωθεί η επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, ώστε να δεχθεί άμεσα τις αναγεννητικές και ενεργειακές ουσίες.
  1. Ακολούθησε η αναγέννηση και θρέψη της επιδερμίδας με προϊόντα που περιέχουν βιταμίνες Α και Ε, μαζί με ζωογονητικά αιθέρια έλαια. Οι δύο λιποδιαλυτές βιταμίνες Α και Ε επιταχύνουν την αναγέννηση, ενώ τα επιλεγμένα αιθέρια έλαια αναζωογονούν γρήγορα και φυσικά το δέρμα, χαρίζοντας άμεσα λάμψη.
  1. Επειδή η πρεμιέρα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ως κορωνίδα τής περιποίησης  απλώθηκε ένα ιδιαίτερο ενεργειακό  προϊόν.  Περιέχει ωκεάνια ολιγοστοιχεία μαζί με μικροκρυστάλλους ενός ειδικού ορυκτού, που εφαρμόζεται με λεμφικό μασάζ και παρέχει λεπτή ενέργεια στο δέρμα, χαρίζοντας την έξτρα λάμψη που απαιτεί η περίσταση.
  1. Για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και το πιθανό ξεφλούδισμα της επιδερμίδας του σώματος μετά το καλοκαίρι, κάναμε και μια θεραπεία σώματος micro peeling με πολύ λεπτούς κόκκους ειδικών αλάτων. Με ειδικό μασάζ οι κόκκοι αλάτων έχουν ιστοτονωτική και ιστοσυσφιχτική δράση, απομακρύνοντας παράλληλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζοντας μοναδική λάμψη στο σώμα.

thumbnail_ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Με αυτήν την περιποίηση, το έτσι κι αλλιώς υπέροχο δέρμα της Φαίης απόκτησε μία απέριττη  φυσική λάμψη.

×