Tips & Trends
Δες πώς να φορέσεις μέσα στον Αύγουστο τη Νο1 απόχρωση του Φθινοπώρου! (VIDEO)
Editor's choice
Η Ashley Graham αποκαλύπτει τις ατέλειες στο σώμα της περνώντας ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες εσάς!
Επιδερμίδα
Το stick που θα χαρίσει τέλεια όψη στην επιδερμίδα σας με τον ευκολότερο τρόπο!
Παιδί
Αυτοί είναι λόγοι που τα παιδιά χρειάζονται τόσο πολύ ένα χώρο αποκλειστικά δικό τους!

Η αρχαία Αίγυπτος φημισμένη για το κάλος της και για την ομορφιά των βασιλισσών της έδωσε έμπνευση και χρήσιμες πληροφορίες στην σύγχρονη αισθητική δερματολογία. Η βασίλισσα ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ μας ¨έμαθε¨ τις ευεργετικές ιδιότητες του χημικού πίλινγκ και η βασίλισσα ΝΕΦΕΡΤΙΤΗ μ’ ένα πρόσωπο με καλά καθορισμένο σαγόνι, με οριοθετημένο περίγραμμα, με μακρύ λαιμό και δίχως χαλάρωση, ήταν μοντέλο ομορφιάς και νεότητας από την εποχή της Αρχαίας Αιγύπτου.

Τι είναι το Nefertiti- Botox;

Είναι μία ενέσιμη τεχνική, η οποία επανακαθορίζει τις κομψές γραμμές του σαγονιού και του λαιμού , κάνοντας το κάτω μέρος του προσώπου να φαίνεται νεανικότερο και πιο όμορφο, χωρίς χειρουργική επέμβαση και χρόνο αποκατάστασης. Καθώς μεγαλώνουμε, οι επιδράσεις της βαρύτητας, η γενετική κληρονομικότητα καθώς και το περιβάλλον προκαλούν χαλάρωση στο δέρμα (χάνοντας την ελαστικότητα του) , το λίπος του προσώπου σιγά – σιγά αποδομείται και το εναπομένων «μετατοπίζεται» προς τα κάτω. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η δομή των οστών του κατώτερου προσώπου να γίνεται λιγότερο ορατή και να χάνεται το τεντωμένο νεανικό περίγραμμα του. Επομένως η απώλεια του ορισμού του σαγονιού και η επίδοση όλης της περιοχής της κάτω γνάθου καθώς και η χαλάρωση του λαιμού είναι σημαντικά χαρακτηριστικά γήρανσης του προσώπου.

Τι πετυχαίνουμε με το Nefertiti-Botox;

• Μειώνονται οι οριζόντιες ρυτίδες του λαιμού.

• Μειώνεται η χαλάρωση του δέρματος που εμφανίζεται πάνω στους μύες.

• Απαλύνει τις γραμμές «μαριονέτας –πικρίας.

• Ανασηκώνει τις γωνίες του στόματος.

• Βελτιώνει και επαναπροσδιορίζει το σχήμα του προσώπου τονίζοντας το περίγραμμα.

Πως γίνεται – Τρόπος δράσης

-Η πιο διαδεδομένη και πιο εφαρμοσμένη θεραπεία στον κόσμο η θεραπεία Botox, αρχικά εστιάστηκε στην πάνω και μέση γραμμή του προσώπου(μέτωπο, μεσόφρυο, περιοφθαλμικά). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εξομαλυνθούν σημαντικά οι ρυτίδες και οι βαθιές πτυχές στο μέσο και άνω πρόσωπο, δημιουργώντας ανισορροπία σ άλλα σημεία του προσώπου, όπως στο κάτω μέρος και στο λαιμό. Σήμερα η θεραπεία Botox εφαρμοζόμενη από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρούργους , δίνει λύση και σ’ αυτό το πρόβλημα μέσω της τεχνικής του Neferetiti-Botox αποφεύγοντας έτσι το κατώτερο χειρουργικό lifting. Με την τεχνική Nefertiti-Botox, εγχύουμε Botox κατά μήκος της κάτω γνάθου, καθώς και κάτω από την πλευρά του λαιμού, κατά μήκος του μυώδους πλατύσματος.

-Στις περιοχές αυτές, η έλξη των μυών είναι προς τα κάτω. Με την έγχυση του Botox στις περιοχές αυτές, οι συγκεκριμένοι μύες «χαλαρώνουν» την έλξη τους προς τα κάτω, αφήνοντας να δράσει η «ανυψωτική» έλξη από τους μύες του προσώπου, χωρίς να επηρεάζεται η εκφραστική κίνηση των μυών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βελτιωθεί ο ορισμός του σαγονιού, να εξισορροποιηθούν οι υποκείμενοι μύες, να οριοθετηθεί το περίγραμμα του προσώπου, δηλαδή να έχουμε αποτέλεσμα lifting στο κατώτερο μέρος του προσώπου.

-Η θεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης και αποκατάστασης και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Η θεραπεία “Nefertiti –Botox” αποτελεί μέρος του Οπτικού Lifting που εφαρμόζει κατά αποκλειστικότητα ο Δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 2107701186.

Το παρόν άρθρο είναι προϊόν ανάρτησης από το site :

www.narcissusangelidis.gr

Αγγελίδης Στυλιανός Δερματολόγος – Αφροδισιολόγο Διδάκτωρ Πανεπιστημιου Αθηνών

×