Ομορφιά

Fall 2023 hair color trends: Οι φθινοπωρινές τάσεις στα μαλλιά

Με την επιστροφή μας στη βάση μας μπαίνουμε πάντα στη διαδικασία αλλαγών! Τα μαλλιά μας είναι από τα πρώτα που την “πληρώνουν” καθώς κούρεμα, καθάρισμα της ψαλίδας και ανανέωση χρώματος είναι σταθερά στην wishlist μας!

Εάν θες μια αλλαγή στα μαλλιά σου πάντως τα πρώτα δείγματα των τάσεων δείχνουν πως το ξανθό αλλά και το καστανό μελί κυριαρχεί! Είτε το “Barbie blonde” της Margot Robbie και της Gigi Ηadid αλλά και το ολοκαίνουργιο hair color της Hailey Bieber!

Βέβαια να πούμε πως δυναμικά έχει μια θέση και το “Copper hair color”.

Πάμε να δούμε τα fall hair color trends που θα κυριαρχήσουν και θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

#Cinnamon cookie butter

Η έμπνευση για το χρώμα όπως διάβασα από τον κομμωτή της Hailey Bieber προήλθε από το χρώμα που παίρνει το βούτυρο των μπισκότων! Το γλυκό καστανό με μερικές ελαφριές ανταύγειες κόκκινου κανέλας και baby highlights σε καφέ-τζίντζερ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATT REZ (@colorbymattrez)

#Barbie Blonde

To ανοιχτό ξανθό, σχεδόν σαντρέ, είτε ως ενιαίο ξανθό είτε με αρκετούς τόνους πιο ανοιχτές ανταύγειες από τη βάση σου, συνεχίζει να είναι το πιο hot χρώμα που μπορείς να κάνεις…με το που ξεκινήσουν οι πρώτες ψιχάλες βροχής!

#Creamy Nude Blonde

Οι αποχρώσεις του ξανθού κυριαρχούν στα φθινοπωρινά trends και έτσι το γλυκό ξανθό, το “Ηoney blonde” είναι στις top hair color τάσεις του 2023!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

#Cowgirl copper

Ακόμα και στα χάλκινα χρώματα οι ξανθές ανταύγειες είναι τρελή μόδα αλλά να τονίσω πως όσες είναι κοκκινομάλλες μπορούν να παραμείνουν, καθώς τα ginger girls είναι πάντα in fashion!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Zoe Report (@thezoereport)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Είσαι έτοιμη για μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών σου; Πάντως όπως βλέπεις η τάση μιλάει για φυσικές ανταύγειες σε πιο ανοιχτό τόνο από τη βάση σου, ακόμα και σε διαφορετικά χρώματα!

Μια ματιά ακόμα:

5+1 must have καλλυντικά για το πιο λαμπερό φυσικό μακιγιάζ!