Ομορφιά

Fluffy big hair: Tα μαλλιά έχουν κίνηση και όγκο το 2024

Ξεχάστε τα ίσια μαλλιά πρόκα! Τα μαλλιά και το 2024 έχουν κίνηση, όγκο και είναι αφράτα. Τα “fluffy hair” κάνουν θραύση και θυμίζουν τα μαλλιά από τα 70’s! Δεν χρειάζεται “butterfly cut” για να κάνεις τα αεράτα μαλλιά σαν να σε βαράει διαρκώς ένας ανεμιστήρας!

@oliviamcveigh Fluffy bouncy hair 🤍 #fluffyhair #70shair #90shair #pamandersonhair #bighair #wig #wigtok #hairloss #alopecia #androgenicalopecia #losinghair #femalehairloss #hairtutorial #rollers #voluminoushair ♬ sonido original – STMario

To trend απογείωσε μάλιστα στα βραβεία Grammy’s η Miley Cyrus, με τα old style μαλλιά από τα 80’s, που ήταν φουσκωμένα και με μεγάλες μπούκλες! Τα “big hair” το 2024 πρωταγωνιστούν!

 

Οι μεγάλες μπούκλες που μπορείς να πετύχεις ακόμα και τυλίγοντας με κάλτσες τα μαλλιά σου ή με τα μεταξωτά hair curls που είναι το τέλειο και μοδάτο gadget!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisou (@gisou)

Είτε έχεις κοντό καρέ μαλλί είτε μακρύ φρόντισε να του δώσεις όγκο και στυλ! Και εδώ είναι μερικές εικόνες για να πάρεις έμπνευση και να υιοθετήσεις την τάση…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor LaShae (@taylorlashae)

Άσε λοιπόν τα μαλλιά τα στυλιζαρισμένα και καλύτερα να βγεις με αυτά που ξύπνησες, ανακατεμένα και μοντέρνα σαν μια Γαλλιδούλα! Επίσης με μια λακ και με μια χτένα, “the old way” μπορείς να τα κάνεις να φαίνονται πιο πυκνά!

Μια ματιά ακόμα: Πως μπορείς να συνδυάσεις το κόκκινο κραγιόν!