Ομορφιά

Μαλλιά: Φτιάξτε μόνες σας το πιο ενυδατικό leave in conditioner!

Τα έχετε ταλαιπωρήσει πολύ τα μαλλιά σας το είδαμε και πρέπει να σας μαλώσουμε. Μάλλον δεν ακολουθείτε τις συμβουλές μας όσον αφορά στην περιποίηση τους στις διακοπές.

Αρχικά θα πρέπει να απλώνετε αντηλιακό σπρέι κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο και μάλιστα έτσι ώστε να παραμένουν ενυδατωμένα και απαλά. Η θάλασσα, ο ήλιος και το χλώριο της πισίνας τα ξηραίνει και τα ξεθωριάζει. 

Ευτυχώς η ζημιά δεν είναι ανεπανόρθωτη. Οι ειδικοί μάλιστα σας έχουν μια έκπληξη. Πρόκειται για ένα leave in conditioner που θα φτιάξετε μόνες σας. Στο νεσεσέρ σας υπάρχει σίγουρα μια μάσκα ή ένα conditioner. Θα χρειαστείτε ένα από τα δύο.

Η συνταγή έχει ως εξής: Αρχικά γεμίζετε μέχρι τη μέση με νερό ένα μικρό μπουκάλι με σπρέι. Στη συνέχεια προσθέτετε μία κουταλιά της σούπας μάσκα ενυδάτωσης ή conditioner.

Το ανακινείτε καλά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Το leave in conditioner είναι έτοιμο για χρήση. Μπορείτε να το απλώνετε ενώ είστε στη θάλασσα ή το πρωί πριν φύγετε.

Τα μαλλιά σας θα ενυδατωθούν και παράλληλα θα αποκτήσουν και πάλι λάμψη και απαλότητα. Εσείς πρέπει απλά να τα προστατεύσετε.

Φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας στην παραλία καπέλο ή ένα μαντήλι. Αμέσως μόλις βγείτε από τη θάλασσα ή την πισίνα ταμπονάρετε απαλά ώστε να απομακρύνετε την υγρασία και φορέστε ένα από τα δύο.

Φώτο: Unsplash 

Μια ματιά ακόμη:

Τα χτενίσματα και τα tricks που θα κρύψουν τη ρίζα που έχει βγει ή τα γκρίζα σας!

Πως να απλώσετε το highlighter για να αποκτήσετε ένα φρέσκο και λαμπερό εφέ -Tips που θα σας ξετρελάνουν!

Φτιάξτε μόνες σας το αγαπημένο scrub για τα χείλη της Kourtney Kardashian!