Ομορφιά

H Pink έκοψε τα μαλλιά της μόνη στο σπίτι και σας ικετεύουμε να μην την αντιγράψετε

Οι stars μένουν σπίτι και ακριβώς όπως κι εσείς προσπαθούν να βρουν τρόπους να περνά η ώρα. Μαγειρεύουν, φτιάχνουν γλυκά, κάνουν μια βουτιά στην πισίνα τους, απλώνουν μάσκες στο πρόσωπο ή γυμνάζονται. Ναι, έχουν μερικές δεκάδες τ.μ. περισσότερα στη διάθεση τους απ’ ότι εμείς και το γυμναστήριο βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού τους.

Παρ’ όλα αυτά δεν περνά εύκολα η μέρα και υπάρχουν στιγμές που τους έρχονται απίθανες ιδέες που δεν είναι και οι καλύτερες. Όπως για παράδειγμα αυτό που σκέφτηκε και τελικά έκανε η Pink, η οποία έκοψε τα μαλλιά της. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Pink λοιπόν μένει στο σπίτι με την οικογένεια της, δεν αποτελεί εξαίρεση. Και φυσικά ενημερώνει τους θαυμαστές της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από την καθημερινότητα.

Χθες λοιπόν ανέβασε ένα video όπου μαρτύρησε πως ήπιε λίγο παραπάνω και αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της. Η ίδια μάλιστα σχολίασε: “Όταν πίνω έχω στ’ αλήθεια υπέροχες ιδέες”…

“Χθες βράδυ είχα μια τέτοια υπέροχη ιδέα-Πως μπορώ να κόψω τα μαλλιά μου. Και πράγματι μπορώ να τα κόψω. Απορώ γιατί πλήρωνα τόσο καιρό ανθρώπους για να το κάνουν. Νομίζω πως είναι πολύ ωραία, ίσως βέβαια να τα διορθώσω λιγάκι απόψε¨ συνέχισε η Pink.

Ναι, είναι παράτολμο και σας παρακαλούμε ή πιο σωστά σας ικετεύουμε να μην ακολουθήσετε το παράδειγμά της. Κατ’ αρχήν καλό είναι να μην πίνετε τώρα που είστε σπίτι γιατί είναι πολύ πιθανό να σας έρχονται παρόμοιες ιδέες. Και την επόμενη μέρα θα βρεθείτε προς εκπλήξεως και μάλιστα κακής.

Η Pink μπορεί να τα κατάφερε και να το διασκέδασε. Δεν είμαστε όμως σίγουρες πως κάτι τέτοιο θα συμβεί και σ’ εσάς. Για σκεφτείτε να ξυπνήσετε το επόμενο πρωί με ψαλιδιές που δεν μπορεί να διορθώσει άμεσα ο κομμωτή σας;

Δεν θέλετε κάτι τέτοιο σωστά. Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλής και μην προσπαθήσετε να μην κόψετε τα μαλλιά σας. 

Διαβάστε ακόμη:

Stay home μας λένε οι make up και nail artists με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο!

Δείτε πως θα βάψετε άψογα τα νύχια σας στο σπίτι (video)