Ομορφιά

H Scarlett Johansson ετοιμάζει το δικό της skincare brand!

Άλλη μία celebrity έρχεται στον πλανήτη της ομορφιάς θέλοντας να κάνει τη δική της πρόταση στο skincare. Η Scarlett Johansson ανακοίνωσε τα σχέδιά της στην εκπομπή Good Morning America και από ό,τι είπε είναι κάτι που δουλεύει εδώ και καιρό.

Ασχολούμαι με την δική μου skincare σειρά τα τελευταία τρία χρόνια“, είπε η Johansson. Η πανδημία πάγωσε τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της, οπότε η διάσημη ηθοποιός είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της να επικεντρωθεί σε αυτό το νέο επιχειρηματικό της βήμα. “Αυτή η τελευταία χρονιά μου επέτρεψε να αφιερώσω πολύ χρόνο στο brand μου. Έχω βάλει πολλή αγάπη σε αυτό, δοκιμάζω μία μία τις συνθέσεις και είμαι ενθουσιασμένη που θα το μοιραστώ με τον κόσμο“, δήλωσε.

Σε αυτό το εγχείρημα η Johansson δεν είναι μόνη. Για την ανάπτυξη της σειράς συνεργάζεται με την επιχειρηματία, beauty & fashion executive, Kate Foster. “Αυτό το brand είναι τόσο δυνατό που μπορεί να ξεχωρίσει σε μια αγορά αρκετά “στριμωγμένη”, γιατί συνδυάζει τη γνώση γύρω από αυτό που πραγματικά θέλει ο καταλωτής με τα ταλέντα της Scarlett ως μια δημιουργική οραματίστρια”, εξήγησε η Foster στο Refinery29. “Δουλεύουμε χρόνια πάνω σε αυτή τη σειρά γιατί η Scarlett θέλει να γίνουν όλα σωστά“, πρόσθεσε.

Η σειρά skincare της Scarlett Johansson λανσάρεται τον Ιανουάριο του 2022 και εμείς είμαστε stand by για ό,τι νεότερο κυκλοφορήσει σχετικά.

Photo by Karwai Tang/Getty Images

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Save the date: Έρχεται η Rare Beauty της Selena Gomez!

Ξέρεις τι μπορεί να κάνει η βιταμίνη Ε για τα μαλλιά σου;

Θα έστελνες δείγμα από το DNA σου σε ένα skincare brand;