Ομορφιά

Hailey Bieber: Αντιμετωπίζει τα σπυράκια με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο -Το προϊόν που χρησιμοποιεί για να τα εξαφανίσει!

Η Hailey Bieber έχει αποκαλύψει αρκετές φορές το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ακμή. Αυτός είναι ο λόγος που περιποιείται σχολαστικά το δέρμα της πρωί και βράδυ, με προϊόντα που της προτείνει η προσωπική της δερματολόγος αλλά και η facialist.

Φροντίζει να μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι θαυμάστριές της ουρλιάζουν από τη χαρά τους, ειδικά εκείνες που έχουν παρόμοια προβλήματα.

Και τώρα, η Bieber έρχεται με μια φωτογραφία της να δείξει το μοναδικό προϊόν που “τοποθετεί” στα σημεία που έχουν εμφανιστεί σπυράκια τα οποία εκτός από αποτελεσματικά είναι και χαρούμενα.

Πρόκειται για τα Starface Hydro-Stars. Patches που καλύπτουν τα σημάδια και τα εξαφανίζουν λίγη ώρα μετά.

Έχουν σχήμα μικροσκοπικού αστεριού και χαρίζουν μια υπέροχη όψη που φτιάχνει τη διάθεση. Παράλληλα βοηθά ώστε να μην πιέζει ή πειράζει τα σπυράκια, κάτι που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν συνήθως, μέσα σ’ αυτές και η Hailey.

Το συγκεκριμένο προϊόν, απορροφά τις τοξίνες, μειώνει τον ερεθισμό και καθαρίζει την περιοχή. Το Starface Hydro-Stars περιέχει  υδροκολοειδές, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται στις επεμβάσεις ώστε να απομακρυνθούν τα βακτήρια. 

Με μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο θα βρείτε τα τέλεια, μικρά, κίτρινα αστέρια που θα σας σώσουν.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτές είναι οι τροφές που θα χαρίσουν απίθανη λάμψη στα μαλλιά σας!

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο nail look -Δείτε τα ωραιότερα!