Ομορφιά

Hailey Bieber: Το μακιγιάζ της με glitters θυμίζει τα late 90’s

Η Hailey Bieber ξαναχτυπά με ένα νέο μακιγιάζ που μας θυμίζει φουλ την εφηβεία μας και τα late 90’s καθώς σε αυτό πρωταγωνιστεί το ροζ και το glitter. Εάν είστε από αυτές που ζήσατε εκείνη την εποχή θα θυμάστε πολύ καλά πως το ελαφρύ, εφηβικό μακιγιάζ με τις λάμψεις μεγαλουργούσε! Για αυτό άλλωστε ήταν must οι περλέ σκιές!

Πάμε να δούμε τα βήματα που ακολουθεί η διάσημη σταρ! Είναι το μακιγιάζ που έκανε όταν ήταν 16 χρονών όπως λέει!

Μην φανταστείς πως μας χαρίζει έτσι απλόχερα τα μυστικά ομορφιάς της, πάντα υπάρχει ένας πιο βαθύς λόγος. Και στην προκειμένη είναι να πουλήσει το νέο της lip tint με glitter που κάνει τα χείλη δροσερά και ζουμερά.

Σε αυτό το beauty look πρωταγωνιστεί το ροζ ρουζ το οποίο είναι creamy και πολυχρηστικό. Μπαίνει έως και τα βλέφαρα για να προσφέρει τη μονοχρωμία στο look!

Στη συνέχεια για να γίνει aαστραφτερή η σκιά και πιο φωτεινό το βλέμμα τοποθετεί ένα διάφανο gloss και από επάνω σαμπανιζέ highlighter για να δώσει αυτό το εφέ του glitter! Το highlighter φυσικά μπαίνει και ψηλά στα ζυγωματικά αλλά και στη μύτη!

Ένα κλασσικό nude μολύβι στο περίγραμμα των χειλιών και φυσικά από επάνω το “rhode” lip oil gloss της!

Μην ξεχάσεις να δημιουργήσεις με ένα καφέ eyeliner ψεύτικες φακιδούλες που είναι τόσο girly και cute αλλά και τα επιμελώς ακατάστατα φρύδια που πετυχαίνεις με ένα brow gel!

Μια ματιά ακόμα:

To έξυπνο trick της Huda για σωστή εφαρμογή του υγρού ρουζ!