Ομορφιά

Hair Trend: Παστέλ αποχρώσεις στα… μαλλιά! Θα τολμήσεις τη νέα τάση;

Ξέραμε ότι οι παστέλ αποχρώσεις είναι must στα νύχια και τα ρούχα αυτή τη σεζόν, αλλά αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι κυριαρχούν και στη βαφή των μαλλιών!

1
Με μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ όπως η Νικόλ Ρίτσι, η Κέλυ Όσμπορν, η Σιένα Μίλερ να βάφουν τα μαλλιά τους σε μοβ, ροζ, σιέλ αναθεωρήσαμε την τάση των παστέλ…

2

 

3
Αν και μας αρέσουν οι αλλαγές στα μαλλιά και οι αντισυμβατικές προτάσεις, η συγκεκριμένη μας φαίνεται λίγο υπερβολική όχι μόνο από αισθητικής απόψεως αλλά κυρίως όσον αφορά την αποδυνάμωση της τρίχας.

 

arx
Αυτό που θα σου προτείναμε αν θέλεις να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο trend θα ήταν να αντιγράψεις το λουκ της Φαίης στην αρχή της σεζόν, με funky ανταύγειες στις άκρες των μαλλιών!

 

fay

 

hair-chalk

 

 

1020292 2860-0098 HR INBLUPS014

 

1020294 2860-0100 HR INBLUPS017
Το συγκεκριμένο λουκ είναι εύκολο να το δημιουργήσεις στο σπίτι, αγοράζοντας τα hair chalks της L’Oreal ή του The Body Shop, χωρίς να αγχώνεσαι με τη δέσμευση της μόνιμης βαφής!  Οι οδηγίες χρήσεις είναι πολύ απλές, ενώ το χρώμα φεύγει εύκολα από το 1ο λούσιμο και μπορείς να βρεις αρκετές αποχρώσεις στην αγορά για να… παίξεις με τη διάθεση των μαλλιών σου!

 

Δες ακόμα:Step by Step: Πώς να κάνεις ένα κομψό σινιόν ακόμα και αν έχεις κοντά μαλλιά (βίντεο)