Ομορφιά

Οι beauty στόχοι της νέας χρονιάς είναι αυτοί!

Μπορεί η χρονιά που έφυγε να αποτέλεσε μία από τις πιο δύσκολες και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που το 2022 σε βρίσκει με λιγότερη αισιοδοξία, όμως αυτό δε θα σε σταματήσει από το να θέσεις τους στόχους σου, να τους καταγράψεις, να τους αναλύσεις και να μείνεις πιστή σε αυτούς.

Επειδή όμως ίσως με όλα αυτά που έχουν γίνει να μην έχεις κάτσει να σκεφτείς τι θα ήθελες πραγματικά για τη νέα χρονιά, ερχόμαστε εμείς να σου δώσουμε μερικές ιδέες, όχι φυσικά σε ότι αφορά τα προσωπικά σου αλλά σε ότι αφορά το κομμάτι της ομορφιάς και της περιποίησης, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αμελήσεις.

Στόχος Νο1: Ποτέ μα ποτέ δεν κοιμάσαι βαμμένη

Επειδή δεν είναι εύκολο – το γνωρίζουμε όλες το συναίσθημα να γυρνάς και να νιώθεις τόσο κουρασμένη που οριακά αλλάζεις ρούχα – το βάζουμε σαν πρωταρχικό στόχο, κάτι δηλαδή που πρέπει να τηρήσεις οπωσδήποτε γιατί αλλιώς… την ξέρουμε όλοι την κατάληξη.

Δε θα βάλουμε ως στόχο της νέας χρονιάς να αποκτήσεις την τέλεια επιδερμίδα, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ορίσουμε, αλλά αν μπορούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στο να έχεις μία λαμπερή όψη που θα σε κάνει να νιώθεις έξτρα αυτοπεποίθηση, αυτό είναι το πλέον βασικό βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Δεν αμελείς ποτέ το ντεμακιγιάζ σου λοιπόν αλλά και το καθαρισμό της επιδερμίδας ακόμα και αν δεν έχεις βαφτεί και έπειτα θα μας ευχαριστείς.

Στόχος Νο2: Προσέχεις την διατροφή σου

Κι όμως, το πώς τρως και το τι τρως έχει τεράστιο αντίκτυπο στην επιδερμίδα σου και πώς αυτή δείχνει. Οπότε, προκειμένου να σε φορτώσουμε με έναν ακόμα στόχο όπως το να κάνεις θεραπείες, να κάνεις μάσκες (τις οποίες βέβαια… και θα κάνεις) ή κάτι άλλο πιο απλό, σου εντάσσουμε μέσα σε έναν γενικότερο στόχο το αποτέλεσμα που θα πετύχεις ακολουθώντας τον, βρίσκοντας έτσι ένα ακόμα κίνητρο.

Στόχος Νο3: Επιτρέπεις σε εσένα και την επιδερμίδα σου να χαλαρώσουν

Θα μου πεις, στόχος είναι αυτός; Και όμως. Μετά απ’ όλα όσα έχουμε περάσει το να βρεθούμε σε ένα spa ή σε ένα χαλαρό resort για να απολαύσουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης, θεωρείται πλέον ένας στόχος που πρέπει οπωσδήποτε να θέσουμε και μία απόλαυση που περνάει πλέον τα όρια της καλοπέρασης και γίνεται το λιγότερο αναγκαία.

Και μέσα σε αυτό εντάσσουμε όλα τα υπόλοιπα οφέλη που κερδίζουμε. Για παράδειγμα,με ένα μασάζ χαλαρώνουν οι μύες και έτσι έχουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην γυμναστική που κάνεις, με ένα spa η μία σάουνα απομακρύνεις τις περιττές οι τοξίνες από τον οργανισμό σου και βοηθάς στην επιδερμίδα να είναι πολύ πιο μαλακή και απαλλαγμένη από νεκρά κύτταρα.

Οπότε, μήπως ήρθε η ώρα να κλείσεις ένα ραντεβού για την αρχή της χρονιάς;

Στόχος Νο4: Κάνεις την απαραίτητη εκκαθάριση

Μπορεί να θεωρείται ένας από τους πρώτους δικούς του στόχους, για μας δεν είναι τόσο απαραίτητος αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλουμε να παραλείψουμε ειδικά όταν αφορά την εκκαθάριση των προϊόντων ομορφιάς που εάν αμελήσεις μπορεί να δεις και δυσάρεστες συνέπειες στην επιδερμίδα σου.

Βρες λίγο χρόνο, άνοιξε τα καλλυντικά σου, δες τι χρειάζεσαι και τι όχι, δες πόσο καιρό χρησιμοποιείς το ένα προϊόν και πόσο το άλλο και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις.

Αν πάλι πιστεύεις ότι έχεις περισσότερα προϊόντα από το κανονικό αλλά δε χρειάζονται πέταμα, μην ξεχάσεις να τα δώσεις σε ανθρώπους που ενδεχομένως να το έχουν ανάγκη,.

Ρίξε μία ματιά:

Πώς να κουρέψεις τα μαλλιά σου για να δείχνεις νεότερη

Αυτές ήταν οι πιο συχνές beauty ερωτήσεις στην Google για το 2021