Ομορφιά

Η μητρότητα, οι κηλίδες και η αποτελεσματική τους αντιμετώπιση

Από την Μαρινέλλη Πολύζου.

Η ιδιότητα της μαμάς είναι κάτι που εδώ και 3 χρόνια με ακολουθεί σε κάθε μου βήμα. Ο Αλέξανδρος έχει γίνει το σημείο αναφοράς μου και είμαι σίγουρη ότι έχω πολλά ακόμα να εδώ και να μάθω μέσα από την μητρότητα. Ωστόσο, ακόμα και αυτό το φαινομενικά μιρκό χρονικό διάστημα που είμαι μαμά, αποτελεί αρκετό χρόνο για να ανακαλύψω έναν καινούργιο κόσμο. Έναν κόσμο που μοιάζει με πεδίο συναισθηματικά φορτισμένο. Έναν κόσμο τρομακτικό και ταυτόχρονα απολαυστικό που σε ισορροπεί με έναν απίθανα ανισόρροπο τρόπο.

Όλα αυτά τα καινούργια συναισθήματα ξεκινούν από τη μέρα που μαθαίνεις το νέο της μητρότητας και τα πρώτα σημάδια αρχίζουν να σε σκαλίζουν εσωτερικά και εξωτερικά. Στο χέρι σου είναι όμως να τα μετατρέψεις σε τέχνη. Να τα κάνεις μαθήματα ζωής και συμπεριφοράς και πηγή άντλησης δύναμης. Να τα αντιμετωπίσεις όπως εσύ θες και να πετύχεις το αποτέλεσμα που θα σε κάνει να είσαι ο εαυτός σου.

Ένα από όλα αυτά που έχω αποκομίσει είναι και ένα παράσημο διαφορετικό από τα άλλα. Μία μικρή κηλίδα στο μέτωπο είναι εκεί να μου θυμίζει τους λόγους για να συνεχίσω όταν νιώθω τις δυνάμεις μου να στερεύουν. Η αλήθεια είναι τίποτα δεν χρειάζομαι από ένα χαμόγελο του Αλέξανδρου για να μου δώσει κουράγιο, να πάρω δύναμη, να χαμογελάσω κι εγώ. Η σκέψη και μόνο του γιου μου, η μυρωδιά του, ένα άγγιγμά του αρκεί για να κυλήσουν όλα ρολόι, να βρει το καθετί τη σωστή του θέση.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά την κηλίδα μου και να κρατήσω από τη μητρότητα μόνο τα θετικά της – τα οποία μεταξύ μας είναι πολλά και αστείρευτα. Εξάλλου, ότι μπορεί να μου θυμίζει αυτή η κηλίδα είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μου. Φρόντισα λοιπόν, να προσαρμόσω την καθημερινή μου ρουτίνα περιποίησης, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση αλλά και στην πρόληψη των κηλίδων. Σύμμαχός μου σε αυτό είναι η NIVEA CELLULAR LUMINOUS630, μία καινοτόμα σειρά που συνεργάζεται με την επιδερμίδα και έχει ορατά αποτελέσματα σε 4 μόλις εβδομάδες.

Τα πρωινά, το combo του ενισχυμένου ορού και της κρέμας ημέρας με spf50 είναι ότι χρειάζομαι, χάρη στην περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ. Ενώ η βραδινή ρουτίνα έχει την κρέμα νύχτα και αυτή την ματιών. Με απαλές υφές και ελαφριές συνθέσεις, τα προϊόντα της σειράς της NIVEA, απορροφώνται εύκολα κα δεν «βαραίνουν» την επιδερμίδα μου.

Επιπλέον, εκτός του ότι η βελτίωση της όψης της κηλίδας μου ήταν εμφανής μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, χρησιμοποιώντας αυτή τη σειρά NIVEA LUMINOUS630, προλαμβάνω την εμφάνιση κηλίδων από παράγοντας εκτός των ορμονικών διαταραχών που με αφορούν άμεσα. Η έκθεση στον ήλιο αλλά και η γήρανση είναι παράγοντες που επηρεάζουν την επιδερμίδα και η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος για να την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Ανακάλυψε τη σειρά NIVEA LUMINOUS630 και βρες έναν πιστό σύμμαχο κατά των κηλίδων, από όπου κι αν προέρχονται.

Spot It και βρες την Luminous πλευρά σου, λοιπόν, εσωτερικά και εξωτερικά!