Ομορφιά

Οι πιο funky Ηalloween συσκευασίες καλλυντικών για να μπεις στο κλίμα της γιορτής!

To Ηalloween που μάθαμε και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, που φέτος θα γιορταστεί στις 31 Οκτωβρίου, είναι αφιερωμένo στα αγαπημένα μας πρόσωπα που δεν βρίσκονται πια στη ζωή, στην μνημόνευσή τους και κατά κάποιο τρόπο εκείνη τη μέρα το πνεύμα τους-οι ψυχές, σύμφωνα με την παράδοση, επιστρέφουν στο σπίτι τους!

Θεματικά parties, ιδιαίτεροι στολισμοί από κολοκύθες έως και τρομακτικές φιγούρες, τρόφιμα, ροφήματα, καραμελωμένα μήλα, ζεστό κρασί, πολλά γλυκά, ευφάνταστα μακιγιάζ και κοστούμια αυτή η γιορτή θα έλεγα είναι περισσότερο εμπορική, παρά συμβολίζει κάτι, τουλάχιστον στην χώρα μας!

Μεγάλες εταιρείες καλλυντικών λανσάρουν αυτήν την περίοδο special edition συλλογές με πρωτότυπες συσκευασίες, άλλες πιο cute και άλλες πιο spooky που μας κάνουν να μπούμε στο πνεύμα των ημερών αλλά και να δημιουργήσουμε “τρομακτικά” μακιγιάζ.

Αλλά και μέσα από τις μυρωδιές της γλυκιάς κολοκύθας και των νόστιμων cupcakes μεταφερόμαστε στο κλίμα Ηalloween, ακόμα και να εάν δεν παρευρεθούμε σε κάποιο κάλεσμα, αφού κυκλοφορούν μοσχοβολιστά προϊόντα, από αφρόλουτρα μέχρι και κρέμες σώματος, που θέλεις να τα φας!

Έκανα έρευνα αγοράς και εντόπισα τις πιο cool θεματικές συλλογές:

#1.SMASHBOX-BE LEGENDARY LIPSTICK BRIDE OF FRANKENSTEIN

#2.THE BODY SHOP- Vanilla Pumpkin Whipped Body Butter

#3.TOO FACED-Pumpkin Spice: Second Slice SWEET & SPICY EYE SHADOW PALETTE

#4.LUSH-Bubble Lugosi Μπάρα Αφρού limited edition

#5.TOO FACED-Melted Matte – PSL Limited Edition – Smells like Pumpkin Spice

 

Μια ματιά ακόμα:

Μπορεί η λεύκανση να καταστρέψει τα δόντια;