Ομορφιά

Η SkinCeuticals υποστηρίζει ένα σπουδαίο πρόγραμμα γυναικείας ενδυνάμωσης

Δεν είναι μόνο ένα από τα κορυφαία cosmeceutical brands που ανεβάζει συνεχώς τον πήχυ στην στοχευμένη, αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας – η SkinCeuticals είναι και μία από τις πιο δυνατές φωνές στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από τη συνεργασία της με τον παγκόσμιο μη κυβερνητικό οργανισμό Resurge International που συμβάλλει στην εκπαίδευση των γυναικών στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Στις χώρες αυτές οι γυναίκες αντιμετωπίζουν σημαντικά τεχνικά και πολιτιστικά εμπόδια για να εξελιχθούν και να αποκτήσουν αποδοχή στον κλάδο τους, να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το έργο τους και να προσφέρουν καθοριστικής σημασίας χειρουργική φροντίδα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλή και έγκαιρη χειρουργική φροντίδα, η SkinCeuticals πιστεύει ότι η ισότητα στις ευκαιρίες ιατρικής εκπαίδευσης είναι απαραίτητη για την κάλυψη αυτής της ανάγκης. Το πρόγραμμα της SkinCeuticals περιλαμβάνει εκπαιδευτική κατάρτιση, προγράμματα leadership skills και mentoring.

Πλέον, μία διακρεκριμένη Ελληνίδα του χώρου, η Δρ Μαρία Κοτρώτσιου (MD, PHD), Διευθύντρια στην Κλινική Αισθητικής Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής «Νοσοκομείο Ευαγγελισμός», συνεργάζεται pro bono με τη SkinCeuticals στα πλαίσια του διεθνούς προγράμματος “Pioneer Women in Reconstructive Surgery”.

«Γνωρίζετε ότι δεκάδες εκατομύρια άνρωποι πεθαίνουν ετησίως από ασθένειες που επιδέχονται χειρουργικής επέμβασης ή υποφέρουν από αναπηρίες που θα μπορουσαν να είχαν αποφευχθεί; Η Επανορθωτική Αισθητική χειρουργική μπορεί να σώσει τη ζωή του ασθενούς αλλά και να την καλυτερεύσει αισθητα τόσο από λειτουργικής όσο και από ψυχολογικής άποψης! Η σχέση ιατρού με ασθενή αποκτά μεγάλη βαρύτητα αφού το αποτέλεσμα της επέμβασης μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη του ασθενούς» αναφέρει η Δρ Μαρία Κοτρώτσιου και προσθέτει: «

Aκόμα και μια μικρή αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου μπορεί να προκαλέσει μια δραματική αλλαγή στη ψυχολογία του αυξάνοντας την αυτόπεποίθησή του! Η πρωτοβουλία της SkinCeuticals, που είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο της αισθητικής, της ομορφιάς, και της κοσμετολογίας με τιμά και με χαροποιεί ιδιαιτέρως γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να αποτελώ μέρος μιας διεθνούς κοινότητας που προάγει το έργο των Πλαστικών Χειρουργών και ιδιαίτερα των γυναικών».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SkinCeuticals (@skinceuticals)

Μέσα από το διεθνές πρόγραμμα “Pioneer Women in Reconstructive Surgery” η SkinCeuticals δεσμεύεται να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που βελτιώνουν τη ζωή των ασθενών και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να είμαστε περήφανες για κάθε προϊόν SkinCeuticals που έχουμε στο μπάνιο μας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

DIY: Φτιάξε super ενυδατική μάσκα για σγουρά μαλλιά με αβοκάντο και μέλι

Οι καλύτερες αδιάβροχες μάσκαρα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου

Τέλος για την KKW Beauty; Τι ανακοίνωσε σχετικά η Kim Kardashian