Ομορφιά

Η συγκλονιστική μεταμόρφωση της κας Ελένης Χατζίνα με τις θεραπείες των Figura!

Την Παρασκευή είδαμε στο Πρω1νό την αγαπημένη μας στήλη, τη Μεταμόρφωση. Πρωταγωνίστρια η κα. Ελένη Χατζίνα που απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδα της με σκοπό να ανανεωθεί, να διορθώσει κάποια πράγματα που την ενοχλούσαν και να ξαναβρεί την χαμένη αυτοπεποίθησή της. Και το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό.

Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή την αλλαγή ήταν για ακόμα μια φορά ήταν τα Figura και oi δυο εκπληκτικές θεραπείες, Lipofight και Dermalift. Ας δούμε πως λειτουργούν αναλυτικά.

Με το Lipofight το λίπος λιώνει και αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό. Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία που χρησιμοποιεί στοχευμένους υπερήχους υψηλής συχνότητας για να αναδιαμορφώσει το περίγραμμα του σώματος. Τα αποτελέσματα του είναι όχι μόνο εντυπωσιακά αλλά και μόνιμα καθώς μειώνει το λίπος και το τοπικό πάχος στην κοιλιά, στα μπράτσα, στα γόνατα, στην πλάτη, στους μηρούς, στους γλουτούς, στις λαβές του έρωτα και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.

Οι υπέρηχοι του Lipofight, μέσω της ειδικής κεφαλής, εστιάζουν στο υποδόριο στρώμα λίπους και καταστρέφουν μόνιμα τον λιπώδη ιστό, χωρίς να επηρεάζουν την επιδερμίδα ή τον βαθύτερο ιστό. Το Lipofight επικεντρώνεται σε ένα σημείο και διοχετεύει την άμεση ενέργεια υπερήχων σε συγκεκριμένο βάθος με τη βοήθεια ειδικής κεφαλής. Επιπλέον ένα προσαρμοσμένο εργαλείο ψεκασμού, εξασφαλίζει την άνεση του ασθενούς. Μυρμήγκιασμα, κνησμό, αίσθηση καύσου ή ψυχρότητας μπορεί να αισθανθείτε σε ήπιο βαθμό κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Το λίπος λιώνει και αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό, ενώ η οριστική απώλεια λίπους ολοκληρώνεται σε 8-12 εβδομάδες. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30’-60’. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η μέθοδος είναι ανώδυνη και ο χρόνος αποθεραπείας μηδενικός. Η θεραπεία πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο ιατρό και αποτελεί την τέλεια μη χειρουργικού τύπου λύση. Σφιχτό και ελαστικό λείο δέρμα με την τεχνολογία Lipofight.

Η Dermalift αποτελεί την πρώτη και μοναδική συσκευή που έχει πάρει έγκριση FDA στις ΗΠΑ για “μη-επεμβατικό lifting” του προσώπου και των ματιών που στόχο έχει να ανυψώσει και να διορθώσει τον τόνο του χαλαρού δέρματος, στοχεύοντας ειδικά στις βαθύτερες θεμελιώδεις στιβάδες των ιστών του χωρίς να διαταράσσει την επιφάνεια του.

Για πρώτη φορά, με την τεχνολογία Derma Lift, έχουμε ένα ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου επαναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για την διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Δεν πρόκειται για μια χειρουργική θεραπεία, δεν απαιτεί αναισθησία, εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, βελτιώνει τον τόνο την επιδερμίδας. αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντάς του όψη και υφή νεανική, δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, είναι πολύ αποτελεσματική όσο αφορά την σύσφιξη δέρματος, αφήνει ανέπαφη την επιφάνεια του δέρματος, δεν επιφέρει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και τις βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν άλλες τεχνικές για την σύσφιξη του δέρματος, είναι ανώδυνη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση αλλά και όλα όσα είπε στο Πρω1νό ο  κος Δημοσθένης Βαρσάμης, Διευθύνων Σύμβουλος FIGURA.

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κάντε κλικ στο: www.figuraclinica.com.