Ομορφιά

Illusion neon nail art: Θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες και επιβάλλεται να δείτε τα ωραιότερα looks

Τις τάσεις στα νύχια που είδαμε στις πασαρέλες της σεζόν σας τις έχουμε αποκαλύψει. Προς το παρόν και όσο μένετε σπίτι δεν μπορείτε να τις υιοθετήσετε. Τουλάχιστον όχι όλες. Θα πρέπει να περιμένετε ώστε να αρχίσουν και πάλι όλα να είναι όπως παλιά.

Που σημαίνει, να κλείσετε και πάλι ραντεβού στη μανικιουρίστ αφού είναι η μόνη που μπορεί να δημιουργήσει τα απίθανα looks που σας προτείνουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε βέβαια να σας δίνουμε ιδέες.

Οι nail artists άλλωστε δεν έχουν σταματήσει να εμπνέονται. Ακόμη και μέσα στο σπίτι δεν σταματούν και ανεβάζουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram υπέροχα nail art που πρέπει να αποθηκεύσετε. Θα σας φανούν χρήσιμα σε μερικές εβδομάδες.

Το τελευταίο που μας ενθουσίασε είναι ότι πιο χαρούμενο, εξεζητημένο και έντονο έχουμε δει τελευταία. Πρόκειται για ένα neon look αλλά όχι τόσο απλό. Πρόκειται για ένα μανικιούρ όπου τα neon σχέδια δημιουργούν ψευδαίσθηση. Όλα ξεκίνησαν από τη nail artist Leslie Ayala, ιδιοκτήτρια του Witch Studio στο Miami.

H Ayala χρησιμοποίησε βερνίκια νυχιών σε neon αποχρώσεις και λευκό gel. Αρχικά ζωγραφίζει το σχέδιο που θέλει όπως για παράδειγμα μια καρδιά, μια μπανάνα ή ένα emoji με το neon και στη συνέχεια από πάνω περνά το gel. Με αυτό τον τρόπο χαρίζει ένα μοναδικό οπτικό εφέ στο μανικιούρ.

Είναι στ’ αλήθεια τέλειο και είμαστε σίγουρες πως θα το δούμε παντού το Καλοκαίρι. Μόνες δεν μπορείτε να το κάνετε εκτός αν είστε επαγγελματίες. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα όμως και μπορείτε να στείλετε το αγαπημένο σας στη μανικιουρίστ σας ώστε να ξεκινήσεις τις πρόβες.

Δείτε τα και επιλέξτε εκείνο που θα υιοθετήσετε πρώτο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lez🔮 (@theenailwitch) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akina (@nail.mouse) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails by YUKACO (@ykc2712) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jess Smith (@nailssbyjess) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maco Kawasaki (@macokwsk) στις

Διαβάστε ακόμη:

H Pink έκοψε τα μαλλιά της μόνη στο σπίτι και σας ικετεύουμε να μην την αντιγράψετε

Δείτε τα ωραιότερα beauty apps τώρα που μένετε σπίτι γιατί θα σας χρειαστούν όταν βγείτε