Ομορφιά

Kim Kardashian: Πως να αντιγράψεις τα “αυτοκόλλητα” νύχια της!

Φέτος είναι αλήθεια υπάρχει μια φρενίτιδα γύρω από τα press on nails που ουσιαστικά είναι αυτοκόλλητα νύχια τα οποία εφαρμόζονται επάνω στη βάση του νυχιού.

Είναι απίστευτα πρακτικά, εύκολα στη χρήση και το κυριότερο σου επιτρέπουν να αλλάζεις συχνά το μανικιούρ σου, γιατί σε αντίθεση με τα τεχνητά νύχια gel η αφαίρεση είναι πανεύκολη και μπορείς να την κάνεις και μόνη σου σπίτι!

Η Kim Kardashian είναι λάτρης αυτής της μεθόδου και τις περισσότερες φορές στις δημόσιες εμφανίσεις της βάζει αυτοκόλλητα νύχια. Βέβαια είμαι σίγουρη πως η nail artist της έχει πάρει ακριβώς τα μέτρα στα νύχια της ώστε να εφάπτονται ακριβώς και να μην χρειάζονται λιμάρισμα. Άλλωστε ανάλογα με το ντύσιμο επιλέγει και άλλο χρώμα ή σχήμα στα νύχια. Στα press-on nails που κυκλοφορούν σε κουτάκια στην αγορά θα χρειαστεί και ένα φορμάρισμα σπίτι, αν και αναγράφονται στις συσκευασίες και μεγέθη.

Δες πόσο φυσικά και ωραία φαίνονται τα νύχια της Kim και μετά θα σου δείξω όλα τα κόλπα ώστε να τα κάνεις και εσύ!

Τώρα δες βήμα βήμα πως η nail artist της έφτιαξε το πιο διαχρονικό μανικιούρ που δεν είναι άλλο από το γαλλικό! Θα χρειαστείς τρία βερνίκια, ένα απαλό baby pink, ένα λευκό για να κάνεις το γαλλικό και top coat για τη γυαλάδα!

Δες το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Truong (@kimkimnails)

Η ευκολία εφαρμογής τους και η μεγάλη ποικιλία σχεδίων είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα αυτών των εξελιγμένων νυχιών.

Τα press-on nails προσκολλώνται στα νύχια πιέζοντας τα πάνω στη βάση. Χρειάζεται να πιέσεις το νύχι μόνο για λίγα δευτερόλεπτα για να το στερεώσεις. Δεν πρέπει να συσσωρεύεται αέρας μεταξύ των φυσικών και των ψεύτικων νυχιών. Απαιτούν κατάλληλη κόλλα, καθώς και προετοιμασία των νυχιών εκ των προτέρων, ώστε να είναι τέλεια. Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος να πέσουν.

Tips εφαρμογής:

Καθάρισε την περιοχή. Συνήθως, μια συσκευασία με press-on nails συνοδεύεται από μαντηλάκια καθαρισμού. Διαφορετικά, λειτουργεί το οινόπνευμα ή το αφαιρετικό βερνικιού νυχιών.

Περιποιήσου τα νύχια: Αυτό το βήμα παρατείνει το μανικιούρ.

Κολλήστε τα: Τα κιτ διατίθενται με τη δική τους κόλλα ή κόλλα διπλής όψης. Εάν πρόκειται για κόλλα, εφάρμοσε την με ένα πινέλο με τον ίδιο τρόπο που θα έβαφες το νύχι.

Ευθυγράμμισε και πίεσε το νύχι: Για να στερεώσεις το νύχι στη θέση του, καλό είναι να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα βάλεις την κόλλα. Ευθυγράμμισε και πίεσε μερικά δευτερόλεπτα για να εξασφαλίσεις τη στερέωση.

Τι λες θα τα αναζητήσεις στην αγορά;

Φωτογραφία εξωφύλλου: Daniele Venturelli/Getty Images/Ideal Image

Φωτογραφίες: Taylor Hill/Getty Images/Ideal Image