Ομορφιά

Κιτρίνισαν τα μαλλιά σου; Μπορείς να τα διορθώσεις!

Ωραία τα ξανθά και τα σαμπουάν τους και η περιποίησή τους. Ωραίο και το σαντρέ σου που φυλάς σαν τα μάτια σου. Μπορείς να τα κάνεις όλα σωστά αλλά… τα μεσογειακά σου γονίδια θα κάνουν πάρτι και αυτό θα βγει προς τα έξω με αποτέλεσμα να… κιτρινίσει το ξανθό σου #thehorror! Είναι ό,τι χειρότερο, αυτό που απευχόμαστε, αυτό που δεν θέλουμε, η κατάρα του ξανθού… Ματώνει η καρδιά μας κάθε που κοιταζόμαστε και από σαντρέ έχουμε γίνει ντορέ γι᾽αυτό φέτος αποφασίσαμε να ετοιμαστούμε και να ετοιμάσουμε και εσένα. Με το παρακάτω κοκτέιλ θα πάνε όλα καλά…

L'Oréal Professionnel Série Expert Silver

Το σαμπουάν
Θα είναι silver εννοείται αλλά όχι όποιο και όποιο… το ένα, το οriginal, το πιο αποτελεσματικό, το L’Oréal Professionnel Série Expert Silver. Μην το χρησιμοποιήσεις καθημερινά, μόνο μέρα παρα μέρα. Αρκεί, trust us!

Schwarzkopf Blonde Me Instant Blush Ice

H έκτακτη ανάγκη
Μερικές φορές τίποτα δεν μας σώζει αλλά η Schwarzkopf έφτιαξε ένα σπρέι που κάνει όλα τα μαλλιά σαντρέ με μερικά ψεκάσματα. Είναι το Schwarzkopf Blonde Me Instant Blush Ice το οποίο μπορεί να σκληρύνει λίγο την τρίχα σου και σίγουρα θα φύγει με το λούσιμο αλλά όσο θα βρίσκεται στα μαλλιά σου θα είσαι πιο σαντρέ από ποτέ!

 

Διάβασε ακόμα:

Το τρικ που μάθαμε από την Kim Kardashian μας έχει σώσει

Αυτό το trend στα μαλλιά δεν το περιμέναμε!

…και έτσι θα αφαιρέσεις και το τελευτάιο ίχνος μάσκαρα!