Μαλλιά
To τελευταίο hairstyle της Kylie Jenner θα σας πείσει να αφήσετε τα σγουρά μαλλιά σας στην ησυχία τους!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 19 -23/10!
Editor's choice
Αυτά είναι τα 5 πιο hot nail looks του Χειμώνα! Ποιο θα υιοθετήσετε σήμερα;
Star Style
Shop her Look: H Φαίη μας φοράει το cargo παντελόνι που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν

Αν έχεις τελειώσει το μακιγιάζ σου και κάτι νομίζεις πως έχεις κάνει λάθος ή κάτι σου λείπει, δύο είναι τα πιθανά σενάρια: είτε έχεις ξεχάσει να βάλεις μάσκαρα, είτε δεν την έχεις βάλει σωστά.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να έχεις ένα σέξι και λάγνο βλέμμα; Η έντονη μάσκαρα.

Και πως θα την βάλεις; Εφόσον έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ των ματιών (δηλαδή έχεις βάλει σκιά), θα πάρεις τη μάσκαρα, παίρνοντας υλικό μόνο από τα τοιχώματα από τη φυάλη της (δεν βουτάς μέσα-έξω το βουρτσάκι στη φυάλη γιατί παίρνει αέρα και ξεραίνεται το υλικό. Πρέπει να βουτάς πλάγια και με κυκλικές κινήσεις το βουρτσάκι).

perfect-mascara

Η ένταση της μάσκαρα πρέπει να είναι στις ρίζες των βλεφαρίδων και όχι στις άκρες όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

Το πιο συνηθισμένο λάθος είναι οι βλεφαρίδες που έχουν πολύ υλικό και κόμπους στις άκρες, σαν να είναι έτοιμες να σπάσουν από το βάρος. Με κινήσεις, λοιπόν, ζιγκ-ζαγκ, θα βάλουμε την περισσότερη ποσότητα στις ρίζες των βλεφαριδών, και μόνο το τελευταίο πέρασμα θα είναι στις άκρες. Έτσι και γυρίζουν προς τα έξω και δεν αποκτούν βάρος, χαρίζοντας ένα βελούδινο, ελαφίσιο βλέμμα.

Έξτρα τιπ: Επειδή μπορείς πολύ εύκολα να μουτζουρωθείς με τη μάσκαρα, ειδικά στις πρώτες προσπάθειές σου με τη ζιγκ-ζαγκ εφαρμογή της, να θυμάσαι πως είναι Λάθος να προσπαθήσεις να τη βγάλεις κατευθείαν τοπικά με μια μπατονέτα, γιατί θα καταστρέψεις το υπόλοιπο μακιγιάζ, δημιουργώντας μια «τρύπα». Θα αφήσεις πρώτα τη μάσκαρα να στεγνώσει και αφού δημιουργηθεί μια «κρούστα» με μια μπατονέτα στεγνή θα την τρίψεις ελαφρά και θα φύγει εύκολα χωρίς να χαλάσει το μακιγιάζ.

×