Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Σαλάτα φακές με κινόα!
Tips & Trends
Κι όμως, το αντρικό παντελόνι γραφείου γίνεται τάση και το φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες
Μαλλιά
Ο λογαριασμός στο Instagram που πρέπει να δείτε αν ετοιμάζεστε να βάψετε τα μαλλιά σας!
Star Style
Η Kate Middleton μας εντυπωσιάζει στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη λήξη του lockdown στη Βρετανία
Home / Ομορφιά / Μαλλιά / Δείτε πως θα διορθώσετε το λάθος κούρεμα ή τη βαφή που κάνατε μόνες στο σπίτι και δεν πέτυχε!

Δείτε πως θα διορθώσετε το λάθος κούρεμα ή τη βαφή που κάνατε μόνες στο σπίτι και δεν πέτυχε!

Μένετε σπίτι, η ρίζα στα μαλλιά σας έχει κάνει την εμφάνιση της και οι αφέλειες έχουν μακρύνει πολύ. Δεν γνωρίζετε πότε θα δείτε τον κομμωτή σας αφού κι εκείνος είναι στην ίδια με εσάς κατάσταση. Και κάπως έτσι αποφασίσατε να βάψετε και να κόψετε τα μαλλιά σας μόνες σας. Δεν είστε επαγγελματίας όμως και το αποτέλεσμα είναι από κακό έως μια μικρή καταστροφή. 

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει απελπισία. Όλα διορθώνονται. Ή σχεδόν όλα. Ελπίζουμε να μην προσπαθήσατε να αποκτήσετε pixie ή να ανοίξετε τα μαλλιά σας 5-6 τόνους που σημαίνει από πολύ σκούρο καστανό σε icy blonde. Αυτά δεν πρέπει καν να περνούν από το μυαλό σας.

Αν όμως κάνατε ένα από τα λάθη που ακολουθούν εμπιστευθείτε τους ειδικούς και διορθώστε τα. 

Κόψατε στραβά τις αφέλειες: Είναι λιγάκι παρακινδυνευμένο, λένε οι hairstylists. Επειδή όμως το κάνατε καλό είναι να προσπαθήσετε να τις διορθώσετε ξεκινώντας πάντα από τις άκρες. Αν όμως είναι ήδη κοντές χτενίστε τις αφέλειες στην άκρη και φορέστε ένα pin. Μέχρι να μακρύνουν και να τις αναλάβει ο κομμωτής σας.

Το χρώμα στα μαλλιά σας είναι πολύ ανοιχτό: Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά βαφή του εμπορίου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας μπερδέψει αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία της συσκευασίας. Μπορείτε λίγες μέρες μετά να επιλέξετε μία πιο σκούρα απόχρωση και να βάψετε ξανά τα μαλλιά σας με προσοχή όμως ώστε να μην βρεθείτε και πάλι προ εκπλήξεως.

Αν κόψατε άσχημα όλα τα μαλλιά σας. Καλό είναι να μην παίρνετε τέτοιο ρίσκο αλλά αφού έγινε πρέπει να κάνετε κάτι για να το διορθώσετε. Αρχικά δεν θα κάνετε τίποτα. Θα πρέπει να περιμένετε ένα περίπου μήνα μέχρι να μακρύνουν λιγάκι για μαλλιά σας και τότε να κόψετε ελάχιστα στα σημεία που υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ μπορείτε να τα μαζεύετε και να φοράτε ωραία μαντήλια.

Βάψατε τα μαλλιά σας πολύ σκούρα: Ένα clarifying σαμπουάν θα σας σώσει. Μπορείτε να το βρείτε στα e shops με επαγγελματικά προϊόντα. Πρόκειται για το προϊόν που εξουδετερώνει το χρώμα γρήγορα και με ασφάλεια.

Διαβάστε ακόμη:

DIY scrub σώματος με δύο μόνο υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας

Kylie και Kris Jenner συμβάλλουν στον αγώνα αντιμετώπισης του κορονοϊού και πρέπει να τις παραδεχτούμε

×