Ομορφιά

Το μανικιούρ της Blake Lively στην πρεμιέρα του Deadpool 2 ήταν απλά ΑΠΙΘΑΝΟ!

Είναι λίγα εκείνα τα ζευγάρια στο Hollywood που είναι πραγματικά καλά και ακόμα λιγότερα εκείνα που ζηλεύουμε με την καλή έννοια. Ένα από αυτά είναι το ζεύγος Βlake Lively–Ryan Reynolds. Για την ακρίβεια, είναι το μοναδικό ζευγάρι που μας κάνει να ξεκαρδιζόμαστε και να απορούμε πως γίνεται να είναι και οι δύο τόσο εκτυφλωτικά όμορφοι! Δεν χορταίνουμε το τρολάρισμα που κάνει ο ένας στον άλλο στα social media αλλά και την απίστευτη στήριξη και αγάπη που δείχνουν μέσα από τα αστεία τους. Αυτό λοιπόν έκανε και η Βlake με το μανικιούρ της στην πρεμιέρα του Deadpool 2…

Blake lively ryan reynolds deadpool premiere

Μα πόσο ωραίοι είναι; Πόσο ευτυχισμένοι; Πόσο ταιριαστοί; Εμείς πότε θα βρούμε κάποιον; Ooops… το είπαμε δυνατά! Στο θέμα μας όμως. Η Blake ;eβαλε το κόκκινο και μαύρο φόρεμά της και έβαψε τα χείλη της κατακόκκινα. Εννοείται έκλεψε την παράσταση όμως τα νύχια της μας ενδιαφέρουν.

blake lively deadpool

Με την βοήθεια τη μανικιουρίστ της Εlle Gerstein ζωγράφισε τον ἀτακτο υπερ-ήρωα που υποδύεται ο σύζυγός της στα νύχια της και τσιρίξαμε!

blake lively manicure deadpool

Η Gerstein χρησιμοποίησε το μαύρο βερνίκι της Εssie me την ονομασία Licorice για να βάψει τα περισσότερα νύχια της. Κάποια τα έβαψε λευκά και επάνω τους έφτιαξε το κεφάλι του ήρωα της ταινίας. Σε συνδυασμό με την αστεία τσάντα που κράτησε, η Βlake έκανε το πιο αστείο support στον άντρα της την μεγάλη βραδιά της πρεμιέρας του και σφουγγίξαμε ένα δάκρυ χαράς από τα μάτια μας. Τους λατρεύουμε!

Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι το μυστικό της Khloe Kardashian για τα σπυράκια!

5 βήματα για τις τέλειες βλεφαρίδες

Διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ αν λερωθείς με μεικάπ