Ομορφιά

Η Megan Fox άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και πρέπει να το δείτε ώστε να το αποφύγετε

H Megan Fox είναι αναμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες celebrities. Γοητευτική, sexy και κυρίως μια κλασική μελαχρινή. Είναι κάτι σαν τη Sophia Loren για παράδειγμα που δεν θα μπορούσαμε να τη σκεφτούμε ποτέ με το ξανθό της Marilyn ή την Monica Belucci που δεν γίνεται να αποκτήσει ash blonde pixie.

Παρ’ όλα αυτά και επειδή όλα γίνονται στο Hollywood και προφανώς οι haircolorists έχουν μεγάλη επιρροή στις πελάτισσες τους η Fox αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή. Ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες με απαλές μελί ανταύγειες και πολύ καλά έκανε κι εμείς μαζί της είμαστε. Φώτισαν την επιδερμίδα και τα υπέροχα μάτια της αν και επιμένουμε ότι με το σκούρο καστανό ήταν απλά συγκλονιστική.

Αλλά όπως κάθε γυναίκα έτσι κι εκείνη ήθελε μια  μικρή αλλαγή ώστε να μην βαριέται. Η νέα της εμφάνιση όμως είναι δραματική και όχι με την καλή έννοια. Κυκλοφόρησε λοιπόν φωτογραφία που τη δείχνει με ξανθά μαλλιά. Και δεν έφτανε αυτό, είναι κομμένα καρέ. 

Ευτυχώς λίγο μετά διευκρινίστηκε ότι είναι για τις ανάγκες του ρόλου στη νέα της ταινία “Jangsari 9.15”. Αν και αρχικά δημιουργήθηκε μια σύγχυση στα social κυρίως γιατί θεωρήθηκε αδιανόητο η Fox να κάνει κάτι τέτοιο. 

50654670_535144390325768_1345430936770052096_n

Είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές η φύση λειτουργεί με σοφία. Που σημαίνει ότι μια γυναίκα με σκούρα καστανά μαλλιά που τονίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χαρακτηριστικά της δεν επιτρέπεται να επεμβαίνει. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις γυναίκες με φυσικό strawberry blonde οι οποίες έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα συνήθως με φακίδες που τους χαρίζουν ένα υπέροχο νεραϊδίσιο look. Το πολύ πολύ να τα ανοίξουν μερικούς τόνους. Δεν είναι ποτέ δυνατό όμως να βάψουν τα μαλλιά τους σκούρα καστανά ή μαύρα.

H Megan λοιπόν παραμένει καστανή και υπέροχη όπως πάντα κι εσείς παίρνετε παράδειγμα και προσέχετε πολύ κάθε φορά που σας μπαίνουν ιδέες. Θα κοιτάτε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και θα αλλάζετε γνώμη.

Διαβάστε ακόμη:

Ο κανόνας περιποίησης της επιδερμίδας που πρέπει να τηρείτε κάθε βράδυ

H Meghan Markle μόλις υιοθέτησε ένα από τα μεγαλύτερα make up trends της χρονιάς