Ομορφιά

Μερικές σταρ μοιάζουν να μην γερνούν… πως τα καταφέρνουν;

Υπάρχουν μερικές γυναίκες που μοιάζουν σαν να τις έχει ξεχάσει ο χρόνος με όλη την καλή έννοια. Είναι οι γυναίκες που γερνούν με χάρη και η ηλικία τους δεν φαίνεται. Πάρε για παράδειγμα τη Meryl Streep…

hbz-oscar-jewels-meryl-streep-1520282098

 

Kομψότατη, με χάρη και επιδερμίδα σε άψογη κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τη Sandra Bullock. Kαι οι δύο έκλεψαν την παράσταση από τις, κατά πολύ, νεότερές τους σταρ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ και το γιατί δεν χρειάζεται να το ρωτήσεις…. Φαίνεται!

Sandra-Bullock-Quotes-About-Black-Panther-2018-Oscars

Τι κάνουν όμως; Πως γίνεται; Έχουν κάποια συμφωνία με ανώτερες δυνάμεις; Το πρώτο και σημαντικότερο είναι τα καλά γονίδια. Κάποιες επιδερμίδες είναι φυσικά πιο ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου. Δεύτερον είναι οι πιο… δραστικές θεραπείες (ξέρεις τι εννοούμε) με τις οποίες συμφωνούμε απόλυτα όταν γίνονται σωστά. Και τέλος έρχεται η περιποίηση, η καθημερινή, σωστή και επιμελής περιποίηση της επιδερμίδας. Οι σταρ του Hollywood έχουν φυσικά πρόσβαση στις ακριβότερες κρέμες και μάσκες όμως δεν χρειάζεται να ζηλεύεις. Εσύ έχεις πρόσβαση στην πιο πλήρη και πρωτοποριακή σειρά που έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Say hello to Eva Belle!

eva range

Το ολοκληρωμένο σύστημα Eva Belle έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της επιδερμίδας από τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Ανεπτυγμένο από τα σύγχρονα, εξειδικευμένα εργαστήρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας INTERMED με αυστηρές προδιαγραφές, είναι σχεδιασμένο ανταποκρίνεται σε κάθε πτυχή των συνεπειών της γήρανσης.  Με ένα μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, η σειρά προσφέρει προηγμένη αντιρυτιδική φροντίδα. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών είναι στην καρδιά όλων των προϊόντων Eva Belle και γι᾽αυτό όλα μαζί συνεργάζονται για να σου χαρίσουν το ωραιότερο δέρμα που είχες ποτέ. Από τον καθαρισμό ως και την εντατική περιποίηση η Eva Belle είναι το δικό σου Glam Squad!

Διάβασε ακόμα:

O makeup artist της Blake Lively χρησιμοποιεί το ρουζ εκεί που δεν πρέπει…

Η Τάμτα φόρεσε την τελευταία τάση στα χείλη της και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

To pixie or not to pixie? Το αιώνιο ερώτημα των αγορίστικων μαλλιών μόλις έγινε λίγο… δυσκολότερο!