Ομορφιά

Messinian Spa-Multi Action Body Shaper: Νέο προϊόν σύσφιξης και σμίλευσης της επιδερμίδας

Η σφριγηλή επιδερμίδα έχει τα μυστικά της και η Messinian Spa το γνωρίζει καλά! Φυσικά, αγαπάμε και αγκαλιάζουμε το σώμα μας, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι είναι κακό να θέλουμε να αλλάξουμε ή να βελτιώσουμε κάτι, που δε μας ικανοποιεί.

Γι’ αυτό και η Messinian Spa παρουσιάζει το Multi Action Body Shaper, σύμμαχο στο αδυνάτισμα, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα το στόχο σας και να διατηρήσετε μία πιο
νεανική σιλουέτα, καθώς ο βασικός μεταβολισμός τείνει να μειώνεται προοδευτικά κατά τη διάρκεια της ζωής, η σύνθεση του σώματος και η κατανομή του λίπους αλλάζει.

Το multi-action body shaper έχει μία φόρμουλα με φυσικά εκχυλίσματα, όπως κισσό, δεντρολίβανο, καστανιά, ρούσκο και ένα θερμαντικό παράγοντα, τα οποία βοηθούν στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και στη σφριγηλότητα του δέρματος, ένα φυσικό εκχύλισμα αδυνατίσματος από σπόρους υπερφρούτου longan και ένα λιπολυτικό παράγοντα με φυσική καφεΐνη, σε φορέα από ένα σύμπλεγμα φωσφολιπιδίων και εκχύλισμα πράσινου καφέ.

Ο λιπολυτικός παράγοντας προσφέρει μία πιο λεπτή σιλουέτα, ενώ το εκχύλισμα σπόρων longan (2% στη φόρμουλα) παρέχει αδυνατιστική δράση κατά της χρονολογικής γήρανσης του σώματος, ελέγχει και μειώνει το λιπώδη ιστό και έχει κλινική μελέτη αποτελεσματικότητας (με 2%) για το αδυνάτισμα, όταν εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα στους μηρούς και στην κοιλιά για 30 ημέρες.

Και οι δύο παραπάνω παράγοντες, δρώντας συνεργικά, μειώνουν την εμφάνιση «φλοιού πορτοκαλιού» και λειαίνουν την επιφάνεια του δέρματος. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε πριν από την εφαρμογή ένα scrub σώματος Messinian Spa.

Χρησιμοποιήστε το Messinian Spa Multi Action Body Shaper καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες στο www.messinianspa.gr
Instagram της εταιρείας: messinianspa
Facebook της εταιρείας: messinian spa

Mια ματιά ακόμα: Asoka make up trend: Το ινδικό μακιγιάζ που κάνει χαμό στο TikTok!