Ομορφιά

Miley Cyrus: Αυτό είναι το beauty λάθος που μετανιώνει μέχρι σήμερα!

Η λίστα με τις celebrities που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την beauty industry ολοένα και μεγαλώνει! Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση πως και η Miley Cirus μπαίνει στα νερά του skincare έχοντας βιώσει προσωπικά την εμπειρία μιας επιδερμίδας με αρκετά προβλήματα, όπως η ίδια εξομολογήθηκε. Και όχι, η Miley δεν έρχεται με τη δική της σειρά προϊόντων, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά με μια διαφορετική, αρκετά ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

Η διάσημη τραγουδίστρια με τους 143 εκατομμύρια followers στο Instagram, ανακοίνωσε τον νέο της ρόλο ως Creative Advisor για την πλατφόρμα Hims&Hers, που προσφέρει εξατομικευμένες, sur mesure φόρμουλες περιποίησης στους συνδρομητές της. “Όταν ήμουν πιο μικρή είχα πολλά θέματα με την επιδερμίδα μου και έμαθα πως δεν γίνεται μια skincare routine να είναι κατάλληλη για όλους – πρέπει να είναι εξατομικευμένη“, είπε σε δήλωσή της η star.

“Η Hims& Hers κάνει όλη αυτή τη διαδικασία απίστευτα απλή, από την online συμβουλευτική μέχρι την μηνιαία συνδρομή για προϊόντα “κομμένα και ραμμένα” στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου. Σε αυτόν τον νέο συμβουλευτικό ρόλο, ελπίζω να συνεργαστώ στενά με την εταιρεία και να γνωρίσω στους fans μου ένα πιο εύκολο, πιο εξατομικευμένο skincare για εκείνους. Αυτό είναι που μου αρέσει πολύ σε αυτή την εταιρεία, ότι καταλαβαίνει πως κανένας δεν είναι ίδιος με τον άλλον και πως όλοι αξίζουμε μοναδική φροντίδα!”, εξήγησε η Cyrus.

Το γεγονός πως για πολλά χρόνια είχε να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας της, έκανε την star να διαμορφώσει μια συγκεκριμένη beauty φιλοσοφία: “Έχω εμμονή με τον καθαρισμό. Το δέρμα μου ήταν πάντα τόσο κακό και κάθε φορά που κάποιος με έβαφε ένιωθα πως με πήγαινε πίσω. Πιστεύω πως είναι σημαντικό για τα κορίτσια να δοκιμάζουν και να φροντίζουν σωστά την επιδερμίδα τους και να την κρατούν καθαρή”, είπε σε συνέντευξή της στο Byrdie.

Όσο για το beauty λάθος που μετανιώνει μέχρι σήμερα, είναι πως δοκίμασε το dermaplaning, ξύρισε δηλαδή το χνούδι στο πρόσωπό της. “Θυμάστε αυτή τη διάσημη φωτό της Marilyn Monroe που ξυρίζει το πρόσωπό της; Το δοκίμασα και εγώ μια φορά γιατί νόμιζα πως ήταν ένα beauty secret και κατέληξε σε εφιάλτη. Δεν ξυρίζεις το πρόσωπό σου, ποτέ! Όταν τελείωσα έμοιαζα με τον αδελφό μου“, αποκάλυψε.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που αφήνει τους ειδικούς να ασχοληθούν με τις skincare φόρμουλες και εκείνη επιλέγει έναν συμβουλευτικό ρόλο σε αυτή τη συνεργασία – έναν ρόλο που ομολογουμένως δεν έχουμε ξαναδεί σε παρόμοιες κινήσεις των celebrities – περιμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα βήματά της στο χώρο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ψάχνεις ένα απλό & sexy χτένισμα για το φθινόπωρο; Πάρε ιδέα από την Jennifer Lopez!

Αυτό το απλό τρικ θα δώσει στο makeup σου πιο φωτεινό τελείωμα!

Kate Hudson: Αυτό είναι το προϊόν skincare που χρησιμοποιεί περισσότερο από όλα!