Ομορφιά

Μην αφήνεις τα μαλλιά σου να ταλαιπωρούνται από τον ήλιο!

Tα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από την έκθεση τους στον ήλιο, τον αέρα και την υγρασία. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι και ταυτόχρονα να διαφυλάξουμε την ομορφιά τους – το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε τις σωστές επιλογές στο haircare που θα τα βοηθήσουν να ξαναβρούν την ισορροπία τους.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές προτάσεις είναι η εντατική περιποίηση Strengthening Leave-In από τη σειρά Βotanical Repair της Aveda: είναι ιδανική για όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών καθώς επανορθώνει και προστατεύει από τη φθορά  ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί νέους ισχυρούς δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας προσφέροντας άμεση επανόρθωση με μόλις ένα βήμα με τη δύναμη των φυσικών συστατικών.

Η Botanical Repair Strengthening Leave-In θεραπεία της Aveda έχει έως και 99% φυσική σύνθεση, χωρίς σιλικόνη, parabens, ορυκτέλαια, συνθετικά αρώματα και όπως όλα τα προϊόντα της Aveda είναι vegan, cruelty free και κατασκευάζεται μέσω 100% ανανεώσιμης αιολικής και ηλιακής ενέργειας.

Μάλιστα, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: σύμφωνα με μία πρόσφατη μελέτη το 91% όσων δοκίμασαν τη Botanical Repair Strengthening Leave-In εντατική περιποίηση, δήλωσαν ότι τα μαλλιά τους ήταν λιγότερο ταλαιπωρημένα, μεπιο λαμπερή και υγιή όψη, το 94% όσων τη δοκίμασαν δήλωσαν πως τα μαλλιά τους έγιναν πιο απαλά ενώ, μετά από τέσσερις εβδομάδες χρήσης, το 93% όσων τη δοκίμασαν είδαν αισθητή διαφορά στην  επανόρθωση και το 94% είπε ότι τα μαλλιά τους δείχνουν πιο δυνατά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aveda (@aveda)

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά μπορείς να συνδυάσεις το Leave-In της σειράς Botanical Repair με τα υπόλοιπα προϊόντα που περιλαμβάνει: shampoo, conditioner, μάσκες για βαθιά ενδυνάμωση της τρίχας, συμπεριλαμβανομένης της πολυβραβευμένης rich μάσκας μαλλιών, αλλά και της επαγγελματική θεραπείας στο λουτήρα των συνεργαζόμενων με την Aveda κομμωτηρίων (τέλεια ιδέα για μια βαθιά θεραπεία-express μετά τις διακοπές).

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η colorist των διάσημων συμβουλεύει: “Αυτό είναι το πιο απαραίτητο προϊόν για βαμμένα μαλλιά”

Στα viral του TikTok: το υπέροχο ponytail της Ariana Grande γίνεται και χωρίς extensions!

Έτσι θα κρατήσεις το makeup σου άθικτο από τα γυαλιά ηλίου!