Ομορφιά

Μόλις ήρθε: Η λύση για τη στρεσαρισμένη επιδερμίδα, σε μια σταγόνα!

Η ζωή στο αστικό περιβάλλον μάς στρεσάρει με κάθε τρόπο – στρεσάρει ακόμα και το δέρμα μας, όπως αποδεικνύουν οι επιστημονικές έρευνες, βάζοντας στο λεξιλόγιο της ομορφιάς μας έναν νέο όρο: το, πολυσυζητημένο, Εκθεσίωμα αλλά και ένα νέο φαινόμενο, αυτό τη Καταπόνησης του δέρματος.

Το Εκθεσίωμα δεν είναι άλλο από το σύνολο των παραγόντων που έχουν άμεσο αντίκτυπο στο δέρμα, όπως η έντονη ρύπανση, οι απότομες κλιματικές αλλαγές, η έλλειψη ύπνου, οι ορμονικές μεταβολές, το έντονο άγχος. Καθώς το δέρμα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στις επιθέσεις του εκθεσιώματος, στρεσάρεται, επηρεάζεται η ικανότητά του να αμύνεται, ο δερματικός φραγμός υποβαθμίζεται, πυροδοτείται ο μηχανισμός φλεγμονής και η ανοσία εξασθενεί.

Αυτό οδηγεί σε βιολογικά συμπτώματα, όπως αυξημένη απώλεια νερού από το δέρμα, απελευθέρωση ελεύθερων ριζών, και ορατά σημάδια φλεγμονής, δηλαδή ξηρότητα, κνησμό ή ερυθρότητα.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η ανοσία του δέρματος εξασθενεί και τα ορατά χαρακτηριστικά του υγιούς δέρματος υποχωρούν: το δέρμα αποκτά θαμπή, ανομοιόμορφη όψη και αρχίζουν να σχηματίζονται λεπτές γραμμές – αυτό ακριβώς είναι το φαινόμενο της καταπόνησης του δέρματος.

Τα καλά νέα είναι πως σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη για το δέρμα καθημερινότητα, η Vichy έρχεται με μια επαναστατική, ανακουφιστική λύση: το νέο Mineral 89 Probiotic Fractions, Booster Ανάπλασης & Επανόρθωσης, είναι μια σύνθεση υψηλής αποτελεσματικότητας, μια πανίσχυρη καινοτομία για το καταπονημένο δέρμα, βασισμένη σε κλάσματα δικών της προβιοτικών.

Αποστολή τους, να βελτιώνουν τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, ενεργοποιώντας την επιδερμιδική ανάπλαση ενώ παράλληλα ενισχύουν την φυσική άμυνα της επιδερμίδας χάρη στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητές και στην ικανότητά που έχουν να ενεργοποιούν την άμυνα της επιδερμίδας

Μαζί με τα κλάσματα προβιοτικών, το Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία , αυξάνει σημαντικά την επανορθωτική ικανότητα του επιδερμιδικού φραγμού και ενισχύει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας καθώς η νιασιναμίδη (Βιταμίνη Β3) σε συγκέντρωση 4 % προσφέρει γενναιόδωρα την καταπραϋντική της δράση.

Έχοντας αξιολογηθεί από δερματολόγους, το  Mineral 89 Probiotic Fractions, Booster Ανάπλασης & Επανόρθωσης προσφέρει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με άμεση και μακράς διάρκειας δράση, επαναφέρει την απαλή υφή, τη λάμψη, την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα, την ομοιομορφία της επιδερμίδας ενώ λειαίνει και τις λεπτές γραμμές. Και βέβαια, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας κατά 68%!

Μπορεί το καθημερινό, έντονο στρες να είναι σχεδόν αδύνατο να το αποφύγεις, μπορείς όμως να αποφύγεις τις επιπτώσεις του στο πρόσωπό σου, αρκεί να κάνεις μια έξυπνη αναπροσαρμογή στο skincare σου, ενισχύοντάς το με το έξυπνο booster Mineral 89 Probiotic Fractions της Vichy.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Megan Fox & Machine Gun Kelly με matchy-matchy νύχια στα Billboard Music Awards!

Anya Taylor-Joy: Όλες οι λεπτομέρειες του λαμπερού μακιγιάζ της στο Saturday Night Live!

Το νέο αντρικό άρωμα της Carolina Herrera έχει το πιο ασυνήθιστο μπουκάλι!