Ομορφιά

Nail stickers: Νύχια – αυτοκόλλητα στα πιο φθινοπωρινά χρώματα!

nails

Θεωρώ πως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα τέτοιο σετ με αυτοκόλλητα νύχια στο σπίτι της!

Μιλάω ως παθούσα που στις διακοπές αφαίρεσα το gel από τα νύχια μου και έψαχνα έναν γρήγορο τρόπο να αποκτήσω μοντέρνο μανικιούρ ξανά. Βέβαια να σας πω την αλήθεια μου αυτό που με ταλαιπωρεί στο φτιάξιμό τους με απλό βερνίκι είναι η αναμονή στο στέγνωμα!

Αλλά επειδή εγώ χωρίς βαμμένα νύχια δεν μπορώ ανακάλυψα τα “nail stickers” που πολύ εύκολα τα εφαρμόζεις, τους δίνεις το σχήμα που θες και έχεις το πιο μοδάτο mani μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!

Φυσικά πρόκειται για ένα Κορεάτικο trend που γίνεται σιγά σιγά και παγκόσμια τάση! Δεν μιλάμε για “press on nails” που είναι νύχια φτιαγμένα από gel και έχουν κόλλα στο πίσω μέρος για να τα εφαρμόσεις επάνω στη βάση σου. Αλλά ούτε και για πλαστικά νύχια.

Εδώ έχουμε κανονικό αυτοκόλλητο για όλη την επιφάνεια του νυχιού και όχι μικρά σχεδιάκια, σε πολύ καλή ποιότητα, ανθεκτικά και αδιάβροχα τόσο γυαλιστερό που δείχνει σαν πραγματικό μανικιούρ! Είναι ειδικής τεχνοτροπίας καθώς για να κολλήσουν χρειάζεται να τα “ψήσεις” σε φουρνάκι με λάμπα Led.

Μπορείς να επιλέξεις το χρώμα που θες και να αλλάζεις συχνά το μανικιούρ σου χωρίς κόπο. Αυτά τα σετ είναι ιδανικά για ραντεβού της τελευταίας στιγμής καθώς σε βγάζουν ασπροπρόσωπη στο λεπτό!

Διαρκούν έως και 2 εβδομάδες και φυσικά είναι κατάλληλα και για πεντικιούρ!

Δεν είναι φανταστικά; Στο Amazon μπορείς να ανακαλύψεις τεράστια συλλογή από 5 – 10 ευρώ το σετ!

Μια ματιά ακόμα:

Layers στα μαλλιά; Αυτό είναι το κούρεμα που πάει σε όλες!