Ζώδια
Θες να επιβιώσεις στη σχέση σου με έναν Ζυγό; 10 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!
Μακιγιάζ
Μαύρο κραγιόν: Πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά γιατί θα το δείτε παντού από εδώ και στο εξής
Άσκηση
Αναρωτιέσαι πόσες θερμίδες καις με κάθε είδος γυμναστικής; Σου έχουμε την απάντηση!
Editor's choice
H Paris Jackson αποδεικνύει πως το french manicure δείχνει τέλειο και στα κοντά νύχια

Το ότι το βουργουνδί είναι το απόλυτο χρώμα τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ φαντάζομαι πως όλες σας το έχετε καταλάβει. Το φοβερό με αυτό το χρώμα είναι ότι παρόλο που αρχικά δείχνει δεσμευτικό, τελικά είναι άκρως δημοκρατικό. Αυτή η σκούρη απόχρωση του κόκκινου-καφέ μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες, όλους τους τύπους γυναικών, όλες τις ώρες.

Αυτό το οποίο όμως, ήρθε να προσθέσει η κούκλα Jessica Biel δεν το είχα σκεφτεί ποτέ: βουργουνδί και στα μάτια. Πως το κατάφερε αυτό; Μαζί με τον make up artist Kayleen McAdams αποφάσισαν να τονίσουν το βλέμμα της με τις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις των χειλιών της. Έτσι λοιπόν, με ένα μολύβι ματιών σε βουργουνδί χρώμα τόνισαν διακριτικά το περίγραμμα των ματιών και χρησιμοποίησαν μια σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού για να «σηκώσουν» το βλέμμα και να το κάνουν πιο γατίσιο και στην συνέχεια ολοκήρωσαν με μια μάσκαρα στον ίδιο τόνο για να έρθει και να δέσει όλο το μακιγιάζ.

Αυτό το οποίο πραγματικά λατρεύω στο τελικό αποτέλεσμα είναι το πόσο φρέσκο, ξεκούραστο και λαμπερό  δείχνει το πρόσωπό της. Λέω να το υιοθετήσω κι εγώ άμεσα… Εσύ;

(Αν σου άρεσε το κειμενάκι αυτό… μπορείς να συνεχίσεις να με διαβάζεις  – όρεξη να έχεις – τόσο στο www.faysbook.com όσο και στο προσωπικό μου blog www.typemystyle.com)

×