DIY
Οι αγαπημένες μάσκες ενυδάτωσης των celebrities που θα φτιάξετε μόνες σας με τα πιο φυσικά υλικά!
Star Style
Τα αξεσουάρ που λατρεύει φέτος το Καλοκαίρι η Φαίη μας θα τα φορέσεις και τον Σεπτέμβριο!
Editor's choice
H Μαρία Ναυπλιώτου χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι ακόμα πιο όμορφη -Δείτε φωτογραφίες!
Άσκηση
Χάσε το λίπος της κοιλιάς κάνοντας 5 λεπτά γυμναστικής την ημέρα! (VIDEO)
Home / Ομορφιά / News & Trends / Ξέρουμε τα πάντα για τη λιποαναρρόφηση και τις νέες τεχνικές -Δες πώς θα αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Ξέρουμε τα πάντα για τη λιποαναρρόφηση και τις νέες τεχνικές -Δες πώς θα αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Είσαι και εσύ από τις γυναίκες εκείνες που συνεχώς ονειρεύονται ένα ωραιότερο σώμα; Τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις το πρώτο βήμα και να το αποκτήσεις.

Πως; Βλέποντας το παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε σήμερα στον αέρα του Πρω1νό και αφορά στην SkourasMed, την εταιρεία -οικογένεια που θα σου συμπεριφερθεί όχι ως πελάτισσα, αλλά ως μέλος της οικογένειάς της. 

Έτσι θα έρθεις σε επαφή με την αναίμακτη λιποαναρρόφηση, θα μάθεις για θεραπείες που στοχεύουν στο τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση του δέρματος αλλά και θα γνωρίσεις την Vanquish, τη νέα ανακάλυψη για τη λιποδιάλυση στην περιοχή της κοιλιάς, για πρώτη φορά στην Ευρώπη, μόνο από την SkourasMed.

Με αυτή θα χάσεις γρήγορα και αποτελεσματικά πόντους στην κοιλιά χωρίς πόνο και χωρίς επαφή με το δέρμα. Σε αυτή τη μέθοδο πιστεύει πολυ και η Φαίη μας, η οποία το τόνισε στο Πρω1νό, αλλά και πολλές celebrities -αναφέρθηκε σε μια διάσημη τραγουδίστρια που το έχει δοκιμάσει και έχει δει απίστευτα αποτελέσματα. 

vanquishdd july 2013

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Η λιποδιάλυση επιτυγχάνεται με τη διοχέτευση Ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος στο λιπώδη ιστό, μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, χωρίς επαφή με το δέρμα. Χρησιμοποιώντας 3 ενωμένα αλλά κινούμενα panels, που προσαρμόζονται και παίρνουν με ακρίβεια το σχήμα του κάθε σώματος, διοχετεύουμε ραδιοσυχνότητες από απόσταση, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδορίου ιστού (45-46°C). Η θερμοκρασία αυτή προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία. Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τη διούρηση και σε περίπου 10 ημέρες έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αφού ξαπλώσει ο ασθενής άνετα, τα ειδικά panels του μηχανήματος τοποθετούνται συμμετρικά 3cm πάνω από την κοιλιά ή τους μηρούς, «αγκαλιάζοντας» την περιοχή. Οι αισθητήρες που βρίσκονται ενσωματωμένοι στα panels σαρώνουν την περιοχή, υπολογίζοντας με ακρίβεια τη συγκέντρωση του λίπους και ρυθμίζοντας αυτόματα την ένταση της θεραπείας. Στη συνέχεια, διοχετεύουν ραδιοσυχνότητες χωρίς επαφή με το δέρμα, μέσω του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που δημιουργείται και καλύπτει όλη την επιφάνεια.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Για πρώτη φορά, έχουμε τη δυνατότητα να διοχετεύσουμε ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος μέσω ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, χωρίς να ακουμπάμε το δέρμα με κάποια κεφαλή.
Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αφού στο λίπος δεν έχουμε νεύρα και δεν αισθανόμαστε τη θερμότητα, ενώ στο δέρμα, λόγω της έντονης αιματικής κυκλοφορίας, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 41°C. Ο ασθενής αισθάνεται μία ήπια ζέστη στην περιοχή, που παρομοιάζεται με την αίσθηση ενός ζεστού μπάνιου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Το πρόβλημα του τοπικού πάχους στην κοιλιά αντιμετωπίζεται μόνιμα, αφού τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό. Ο ασθενής χάνει πόντους, το δέρμα της περιοχής τονώνεται, αφού οι ραδιοσυχνότητες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, και το σώμα γίνεται πιο συμμετρικό.

Για πληροφορίες κάλεσε στο: 210. 3613858

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μια ματιά ακόμα: Video: Δες την γυναίκα με τα ομορφότερα μάτια του κόσμου να κάνει το μακιγιάζ της

×