Μαλλιά
Ο θρυλικός hairstylist Sam McKnight έκανε και πάλι το θαύμα του αφού δημιούργησε τα πιο κομψά, γιορτινά looks
Tips & Trends
6 outfits που μπορείς να υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ! (VIDEO)
Editor's choice
Η Kendall Jenner έβαψε τα νύχια της με το ωραιότερο χειμωνιάτικο χρώμα και εμείς σας έχουμε τα βερνίκια για να το αντιγράψετε
Star Style
Δες πώς φοράνε τα κοστούμια και τα blazer τους οι πιο γνωστές Ελληνίδες

Η Sienna Miller μπορεί να έχει την λάμψη της φρεσκομαμάς αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Εκμεταλλεύεται όλη την μαγεία που μπορεί να κρύβει ένα nude κραγιόν.

Οι περισσότερες το επιλέγουμε κυρίως όταν έχουμε προσθέσει ένταση στο μακιγιάζ των ματιών και ψάχνουμε έναν τρόπο να το ισορροπήσουμε κάπως.

Βλέπεις όμως ότι είναι εξίσου εντυπωσιακό και σε ένα πρόσωπο με φυσικό μακιγιάζ.

-Για να το υιοθετήσεις κι εσύ με επιτυχία θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι τα χείλη σου είναι σε τέλεια κατάσταση: ούτε σκασμένα ούτε ξεφλουδισμένα.


-Όπως μπορείς να φανταστείς κι εσύ, ένα κραγιόν σε nude απόχρωση δεν μπορεί να προσφέρει κανένα είδος καμουφλάζ. Αν επιλέξεις, λοιπόν, ένα nude κραγιόν με έντονη ιριδίζουσα ή μεταλλική λάμψη, πριν το εφαρμόσεις, πέρασε επάνω από το χείλη σου λίγο μεικ απ. Η κίνηση αυτή πέρα από μεγαλύτερη διάρκεια θα χαρίσει και περισσότερο βάθος στο χρώμα.


-Τέλος, πριν εφαρμόσεις το κραγιόν, τόνισε το περίγραμμα με ένα μολύβι ακριβώς στο χρώμα των χειλιών σου. Θα κάνει το αποτέλεσμα πιο σωστό και πιο πλούσιο.

Δες ακόμα: Ένα πολύ αποτελεσματικό πίλινγκ για το χειμώνα!

×