Μαλλιά
Δείτε πως θα ανανεώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να θυσιάσετε ούτε ένα πόντο από το μήκος
Ιδέες Διακόσμησης
Τέλεια tips για να φτιάξετε την ωραιότερη παιδική ντουλάπα!
Editor's choice
Αν έχετε ραντεβού σήμερα με τη μανικιουρίστ σας πρέπει να δείτε το trend που έρχεται κατευθείαν από την Κορέα
Το look της Φαίης
Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20-24/1

Μάλιστα 5 διάσημοι άλλαξαν το χρώμα των μαλλιών τους, ανοίγοντάς το, και κλέβοντας τις εντυπώσεις. Κάποιοι το έκαναν πετυχημένα και κάποιοι όχι και τόσο, ωστόσο οι αλλαγές είναι για να γίνονται και να μας ανανεώνουν, είτε είναι πετυχημένες είτε ατυχείς.

#Τζόνι Ντεπ

johnnydeppmallia

Μας σόκαρε με αυτήν του την αλλαγή, καθώς τον είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια μελαχρινό. Παρ’όλα αυτά, η συγκεκριμένη αλλαγή στο χρώμα μαλλιών του Τζόνι Ντεπ, είναι ενδιαφέρουσα και είμαστε σίγουρες θα τη λατρέψουμε μόλις τον συνηθίσει λίγο το μάτι μας. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο, αν πρόκειται για αλλαγή λόγω κάποιας ταινίας  ή αν απλά ο Τζόνι θέλησε να αναναιωθεί.

#Κιμ Καρντάσιαν

kimkardashianmallia

Η Κιμ Καρντάσιαν μας αιφνιδίασε εξίσου, καθώς εκτός από φανατική μελαχρινή, έχει επίσης ένα πιο σκούρο χρώμα δέρματος. Έτσι όταν την είδαμε με ξανθά μαλλιά, αναρωτηθήκαμε πώς την προτιμάμε αλήθεια καλύτερ;; Πάντως και τα 2 χρώματα της ταιριάζουν υπέροχα.

#Σοφία Βεργκάρα

sofiavergaramallia

Η Σοφία Βεργκάρα τόλμησε την αλλαγή και άνοιξε τα μαλλιά της αρκετούς τόνους. Ίσως περνάει απλά μία φάση ίσως και όχι, αν και το γεγονός πως απολύει τον τελευταίο καιρό όλους τους στυλίστες της μας βάζει σε ιδέες.

#Σέλμα Μπλερ

selmablairmallia

Η Σέλμα Μπλερ άνοιξε το χρώμα στα μαλλιά της και μας αρέσει πολύ, παρόλο που ήταν μία από τις αγαπημένες μας μελαχρινές ηθοποιούς. Φήμες τη θέλουν να έχει κάνει την αλλαγή αυτή, απλά για κάποιο ρόλο.

#Μπιγιονσέ

beyoncemallia

Ύστερα από το σοκ που περάσαμε όταν είδαμε την Μπιγιονσέ με κοντά μαλλιά, τίποτα δε θα μας σόκαρε το ίδιο. Οπότε όταν η διάσημη τραγουδίστρια άνοιξε μερικούς τόνους τα μαλλιά της, απλά μας φάνηκε ακόμα πιο όμορφη!

Το σημαντικό σε μία αλλαγή άλλωστε  είναι να τη στηρίζεις. Είναι αυτονόητο πως όταν κάνεις μία μεγάλη αλλαγή πάνω σου, πολλοί θα σε σχολιάσουν αρνητικά και κάποιοι θετικά. Μη δίνεις σημασία στα αρνητικά σχόλια καθώς είναι συνήθως απλά η αντίδραση των γύρω σου σε κάτι που δεν έχουν συνηθίσει. Μόλις σε συνηθίσουν και δούνε πως υποστηρίζεις άψογα και με αυτοπεποίθηση το νέο σου λουκ, θα το αποδεχτούν και μάλιστα θα σε παρακαλάνε να μην το αλλάξεις ποτέ. Απλά εμπιστεύσου το ένστικτό σου και τόλμησε μερικές αλλαγές αυτό το Φθινόπωρο.

×