Editor's choice
Τα ωραιότερα black and white nail art σε περίπτωση που βαρεθήκατε τα neon των διακοπών σας
Ιδέες Διακόσμησης
Γαλλική διακόσμηση: Αυτοί είναι οι 8 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να φέρετε το Παρίσι στο σπίτι σας!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Καλοκαιρινό ριζότο!
Μαλλιά
Τα hairstyles που πρέπει να προβάρετε γιατί θα τα δείτε παντού τους επόμενους μήνες

Ο Βασίλης Στρατηγός εργάζεται πολύ επιτυχημένα τα τελευταία 18 χρόνια στο χώρο της μόδας και της διαφήμισης έχοντας πάντα σαν μότο του ότι η δουλειά πρέπει να μας κάνει ευτυχισμένους. Δεν είναι τυχαίο που τον εμπιστεύονται για τη δουλειά του και τον επαγγελματισμό του γνωστοί φωτογράφοι όπως ο Δημήτρης Σκουλός, η Μάρα Δεσύπρη και η Ρούλα Ρέβη ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά αλλά και με ξένους τίτλους. Προτιμά τα απλά μαλλιά που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας.

 Δες τι μας είπε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του faysbook.gr…

Ποιες είναι οι τοπ τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι; Ποια χρώματα και κουρέματα πρωταγωνιστούν;

 Δυο είναι οι τάσεις που πρωταγωνιστούν όσον αφορά το κούρεμα για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2013!

 Η πρώτη είναι τα μαλλιά να έχουν ένα μήκος μέχρι το ύψος του στήθους χωρίς καθόλου φιλαρίσματα και η δεύτερη είναι το  μακρύ καρέ μέχρι το ύψος των ώμων πάλι σε ίσια γραμμή!
 Κουρέματα όπως το πιο κοντό καρέ ή τα κοντά μαλλιά με μακριά φράντζα παίζουν αρκετά και αυτή τη σεζόν, αλλά έχοντας δευτερεύοντα ρόλο.

 Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν δεν διαφέρουν πολύ από της προηγούμενης σεζόν. H τεχνική όμπρε, μαλλιά δηλαδή που είναι σκούρα στη ρίζα και ανοίγουν στις άκρες, συνεχίζει να είναι απόλυτα in fashion.
 Στις αποχρώσεις του ξανθού κυριαρχούν οι φυσικοί τόνοι του σαντρέ, ενώ για τα καστανά μαλλιά είναι απόλυτα hot οι αποχρώσεις στο χρώμα της καραμέλας. Δυναμικό comeback έκανε το χάλκινο αλλά με περισσόετο ξανθό στη βάση του.

Ποια χτενίματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τώρα που ανοίγει ο καιρός;

 Τα χτενίσματα που φέτος το καλοκαίρι θα κλέψουν τις εντυπώσεις είναι που θα κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο φυσικά χτενισμένα. Χαλαρές μπούκλες και σπασίματα , ατημέλητα τραβηγμένα ponytails και χαλαρά πιασμένα σινιόν. Πολύ δυνατή είναι και η τάση που θέλει τα μαλλιά φυσικά σαν έχουν στεγνώσει μόνα τους μετά τη θάλασσα, αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται με ειδικό προιόν του εμπορίου που μιμείται το αλατόνερο.

 Για βραδινές εμφανίσεις ιδανικές είναι οι χαλαρές βαγκ που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πολύ υγιή και γυαλιστερά ενώ επίσης πολύ δυανατή είναι η τάση που θέλει τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω, μακριά από το πρόσωπο, με γυαλιστερή υφή, η οποία επιτυγχάνεται με κερί η τζελ.

                                              f6bfe33e222a5cd307c32fad3da667cd

Τι προτείνεις σε κάποια που θέλει να χτενιστεί μόνη της εύκολα και γρήγορα;
 Η πρότασή μου για κάποια που θέλει να χτενιστεί μόνη της εύκολα και γρήγορα είναι η επιλογή ενός ατημέλητου σινιόν. Αν έχετε σπαστά μαλλιά τραβήξτε με τα χέρια σας τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο σαν τα δάχτυλά σας να είναι μια υποτιθέμενη χτένα, πιάστε στη βάση του αυχένα με ένα λαστιχάκι και στερεώστε τα μαλλιά που περισσεύουν με φουρκέτες όσο το δυνατόν πιο χαλαρά στη βάση του κεφαλιού δίνοντας λίγο όγκο. Όσο πιο πολλά τριχάκια πετάνε τόσο πιο φυσικό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ψεκάστε με λίγη λακ και είστε έτοιμες!

                                       stratigos

 Ο κανόνας που θέλει τα μαλλιά όσο μεγαλώνουμε να κονταίνουν σε βρίσκει σύμφωνο;
Με βρίσκει απολύτως σύμφωνο! Όσο μεγαλώνουμε τα μακριά μαλλιά κουράζουν περισσότερο ένα γερασμένο πρόσωπο. Καλό είναι να τα διατηρούμε σε ένα λογικό μήκος από τους ώμους και πάνω ανάλογα με το τύπο της κάθε γυναίκας. Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν πολύ κοντά. Τα πολύ κοντά μαλλιά είναι ειδική κατηγορία και απευθύνεται σε συγκεκριμένες γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης θεωρώ ότι με την πάροδο του χρόνου τα σκούρα μαλλιά θα πρέπει σταδιακά να ανοίγουν λίγο ώστε ένα κουρασμένο πρόσωπο να δείχνει φωτεινότερο!

[email protected]

κιν. 6937477690

×