Editor's choice
Βερνίκια νυχιών: Έτσι θα καταλάβεις πως έχουν χαλάσει και θέλουν πέταμα!
Tips & Trends
Οι πιο stylish γυναίκες του instagram μας δίνουν ιδέες για τα looks του Σαββατοκύριακου
Μαλλιά
Color Sweep: Είναι το νέο balayage και πρέπει να μάθετε τα πάντα γι’ αυτό!
ζώδια
Τα ζώδια σήμερα: “Υδροχόε, η δημιουργικότητα και η ζωτικότητά σου σε οδηγούν στην επιτυχία”
Home / Ομορφιά / News & Trends / To νέο gadget του αγαπημένου σας brand είναι η απόλυτη skincare επένδυση ομορφιάς!

To νέο gadget του αγαπημένου σας brand είναι η απόλυτη skincare επένδυση ομορφιάς!

Γνωρίζουμε πόσο αγαπάτε τα εργαλεία ομορφιάς και αυτός είναι ο λόγος που σας αποκαλύψαμε την άφιξη του FOREO στη χώρα μας, του σουηδικού γίγαντα στο κομμάτι του skin-tech που έχει κλέψει την καρδιά των απανταχού beauty afficionados.

Συσκευές που σας χαρίζουν τη δυνατότητα να καθαρίσετε το δέρμα σας σε βάθος αλλά και να απλώσετε τη μάσκα σας έχοντας τέλειο, επαγγελματικό αποτέλεσμα.  Γνωρίζατε ήδη όλες τις λεπτομέρειες από τις αγαπημένες σας celebrities.

Και σήμερα έχουμε ένα ακόμη καλό νέο αφού μπορείτε να αποκτήσετε τα Bear και Bear Mini που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα! Η πιο τεχνολογικά προηγμένη συσκευή ομορφιάς είναι επιτέλους εδώ και αποτελεί δίχως αμφιβολία την απόλυτη skincare επένδυση ομορφιάς.

Η πανίσχυρη αυτή συσκευή πηγαίνει την «καλή φυσική κατάσταση του προσώπου» στο επόμενο στάδιο καθώς αποδεδειγμένα σφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας μία νεανική επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

Το BEAR διαθέτει τη ρουτίνα μασάζ Total Facial Knock out, που στοχεύει στη σμίλευση των ζυγωματικών, του λαιμού και του σαγονιού, καθώς και στη λείανση του μετώπου, ενώ το BEAR mini διαθέτει το Contour Cardio που ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, και τα δύο ήδη προγραμματισμένα στο ειδικό app FOREOF or You.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FOREO (@foreo)

Συνδυάζοντας τα μικρορεύματα και τους επαναστατικούς T-Sonic™ παλμούς, το BEAR και BEAR mini κατορθώνουν να αποδώσουν αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Τα διεγερτικά μικρορεύματα τονώνουν την επιδερμίδα, ενώ οι T-sonic παλμοί χαλαρώνουν τα σημεία έντασης των μυών, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Έχοντας ισχυρότερη ένταση ρευμάτων, το BEAR είναι ιδανικό για χρήση σε ολόκληρο το πρόσωπο, ενώ το BEAR mini στοχεύει με ακρίβεια περιοχές όπως το περίγραμμα των ματιών, τα φρύδια και τις γραμμές γύρω από το στόμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FOREO (@foreo)

Και οι καινοτομίες δεν σταματούν εκεί: Και οι δύο συσκευές της σειράς BEAR αποτελούν τις μοναδικές στην αγορά που φέρουν την τεχνολογία Anti-Shock System™, ένα ολοκληρωμένο σύστημα που εγγυάται shockfree, ομαλές θεραπείες για μέγιστη ασφάλεια και άνεση, μετατρέποντας τες στις πιο ασφαλείς συσκευές μικρορευμάτων στον κόσμο.

Η Τεχνολογία του Bear

AntiShock System: Ρυθμίζει αυτόματα την ένταση των μικρορευμάτων ανάλογα με την αντοχή της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας shock-free θεραπείες.

Το καινοτόμο αυτό σύστημα χρησιμοποιεί εξαιρετικά έξυπνους αισθητήρες για τη σάρωση της επιδερμίδας με ταχύτητα 100 φορές ανά δευτερόλεπτο, μετατρέποντας τη θεραπεία σε μία προσωποποιημένη περιποίηση ομορφιάς.

Microcurrent Facial Toning: Τα microcurrents της συσκευής αποτελούν έναν ασφαλή και ανώδυνο τρόπο ‘σταθεροποίησης’ του δέρματος ώστε να σμιλευτούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, εκπέμποντας ηλεκτρικά ρεύματα χαμηλής τάσης.

Οι συσκευές της σειράς BEAR χρησιμοποιούν δύο μπάλες μικρορευμάτων που διοχετεύουν ενέργεια απεθείας επάνω στην επιδερμίδα. Η μεσαίου μεγέθους επιφάνεια των σφαιρών αντιμετωπίζει με απόλυτη ακρίβεια τόσο τις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου όσο και κάθε λεπτή γραμμή ή ρυτίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FOREO (@foreo)

Η FOREO συνιστά η χρήση του BEAR να γίνεται με έναν αγώγιμο ορό σαν το Serum Serumserum, μεταφέρουν πιο αποτελεσματικά και με περισσότερη ασφάλεια τα μικρορεύματα από τη συσκευή στην επιδερμίδα, ενώ με τους T-Sonic παλμούς απορροφάται πιο εύκολα.

Το συγκεκριμένο serum επιτρέπει τη μέγιστη αξιοποίηση των μικρορευμάτων αυξάνοντας τη φωτεινότητα της επιδερμίδας και θα το βρείτε αποκλειστικά μέσω των Sephora.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Βάσια Κωσταρά μόλις υιοθέτησε το ωραιότερο κούρεμα που έχετε δει τον τελευταίο καιρό

Get ready: Αυτά είναι τα make up looks που θα υιοθετήσετε μόλις βγείτε και πάλι από το σπίτι!

×