Ομορφιά

Ο hairstylist της Kourtney Kardashian μιλάει για την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της reality star

Είναι γεγονός: το καρέ είναι αυτή τη στιγμή το πιο hot haircut καθώς βλέπουμε τις celebrities, τη μία μετά την άλλη, να το υιοθετούν είτε αφήνοντας στην άκρη τα exte τους, είτε κόβοντας τα μαλλιά τους – μία κίνηση που αφενός φρεσκάρει την εικόνα τους αφετέρου συμβάλλει σημαντικά στην υγεία των μαλλιών τους.

Αυτή την απόφαση πήρε και η Kourtney Kardashian η οποία πριν λίγες μέρες αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της για χάρη ενός blunt bob με χωρίστρα στη μέση, για το οποίο εμπιστεύτηκε τον επό δέκα χρόνια συνεργάτη της hairstylist Peter Savic.

“Η Kourtney εδώ και πολύ καιρό σκεφτόταν να κόψει τα μαλλιά της κοντά”, είπε ο celebrity hairstylist σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο People. “Είναι ένα μαλακό, απλό και θηλυκό κούρεμα. Έκοψα περίπου 20 -25 εκατοστά από τα μαλλιά της”.

Αν και θα περίμενε κανείς πως πριν προχωρήσουν σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή, θα έψαχναν σε σύγχρονες εικόνες για να βρουν εκείνη που αρέσει και ταιριάζει περισσότερο στην Kourtney, εκείνη έκανε την έκπληξη: “Μου έδειξε φωτογραφίες από όταν ήταν πιο νέα, που πάλι είχε τα μαλλιά της καρέ – αλλά νομίζω πως έκτοτε δεν τα έχει ξανακόψει”, είπε ο hairstylist.

Το κούρεμα αυτό είναι πολύ εύκολο“, εξήγησε ο Peter Savic στη συνέντευξή του και πρόσθεσε: “Και αυτό μου αρέσει πολύ. Γιατί μπορεί να αφήσει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά ή να κάνει πιστολάκι αν πρόκειται να βγει ή να τα ισιώσει. Στις φωτογραφίες που ανέβασε με αυτό το haircut στο Instagram μου αρέσει που θέλει να δει όλα όσα μπορεί να κάνει με αυτό το look”.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το νέο Bond Girl, Ana de Armas, έχει στο ψυγείο της το αγαπημένο μας beauty tool!

Το TikTok έχει πάθει εμμονή με αυτό το skincare hack για δροσερή, φωτεινή επιδερμίδα!

Η Zoë Kravitz χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν αντί για makeup το καλοκαίρι