Ομορφιά

O Jake Gyllenhaal είναι το πρόσωπο του νέου αντρικού αρώματος της Prada!

Όλα ξεκίνησαν στο America’s Cup, τον θρυλικό παγκόσμιο αγώνα ιστιοπλοίας που είναι και ένας από τους παλαιότερους, καθώς πρωτοξεκίνησε το 1851. Η Luna Rossa, η ομάδα ιστιοπλοίας της Ιταλίας, συν-δημιουργήθηκε το 1997 από τον Patrizio Bertelli, CEO του Prada Group, και φυσικά ένα τόσο σημαντικό γεγονός έπρεπε να γιορταστεί με ένα άρωμα.

Το πρώτο άρωμα Luna Rossa του οίκου Prada λανσαρίστηκε το 2012 και έκτοτε ακολούθησαν το Carbon Eau de Toilette, το Sport Eau de Toilette και το Eau de Parfum. Σήμερα έρχεται μια νέα εκδοχή, το Prada Luna Rossa OCEAN, με τον Jake Gyllenhaal πρωταγωνιστή της καμπάνιας. Πιστό στον aquatic χαρακτήρα του, αυτό το νέο fougere άρωμα ανοίγει με νότες από περγαμόντο, ροζ πιπέρι και αρτεμισία, στην καρδιά του συναντάμε ίριδα, λεβάντα και ακόρντο σαφράν ενώ στη βάση βετιβέρ, musks και πατσουλί.

Με το τολμηρό πνεύμα του να συμπληρώνει το υποκριτικό του ταλέντο, ο Gyllenhaal ενσαρκώνει το νέο άρωμα της Prada για περιπετειώδεις άνδρες, εξισορροπώντας ανάμεσα στη δύναμη και τον ανδρισμό, την κομψότητα και τον αισθησιασμό, την πολυπλοκότητα και την αυτογνωσία. Μέσα από τολμηρές επιλογές και βραβευμένες συνεργασίες, ο Gyllenhaal αποπνέει μια δύναμη πίσω από την οποία κρύβεται μια προσγειωμένη, ήρεμη ένταση που γοητεύει τα ακροατήρια όλων των ηλικιών και των φύλων κι ενσαρκώνει ιδανικά το δυναμισμό του νέου ανδρικού αρώματος της Prada.

«Με ένα συνδυασμό σωματικής και πνευματικής δύναμης, ο Jake είναι ένας σύγχρονος περιπετειώδης άνδρας – η τέλεια ενσάρκωση του νέου ανδρικού αρώματος της Prada. H μοναδική υποκριτική του ικανότητα κορυφώνει το συναίσθημα, ενώ τα γεμάτα όραμα έργα που παράγει εστιάζουν σε τολμηρούς νέους ορίζοντες αφήγηση» δήλωσε ο Yann Andrea, Prada Beauty International General Manager, για τη συνεργασία του οίκου με τον διάσημο ηθοποιό.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Zoë Kravitz χρησιμοποιεί ένα από τα αγαπημένα μας face mists!

Η Blake Lively επέστρεψε στο red carpet και το mani της είναι από τα ωραιότερα ever!

Αυτό το ξηρό σαμπουάν μυρίζει… διακοπές!