Ομορφιά

Ombre concealer trend: Το viral trick για φωτεινό βλέμμα

Στον κόσμο της ομορφιάς, τα μεγαλύτερα trends, τα πιο έξυπνα hacks μακιγιάζ γεννήθηκαν μέσα από 3λεπτα video δημιουργών περιεχομένου στο TikTok, που συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με πρωτότυπα beauty tricks που αλήθεια δουλεύουν!

Στο επίκεντρο αυτής της τάσης βρίσκεται το κονσίλερ, βασικό εργαλείο στο γυναικείο οπλοστάσιο και λέγεται “ombre concealer hack” και απευθύνεται όλα τα κορίτσια που θέλουν να καλύψουν τους μαύρους κύκλους, να φωτίσουν το βλέμμα και να αναδείξουν το μακιγιάζ τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Η διαφορά με την εφαρμογή που κάνουμε είναι πως αναμειγνύει διαφορετικές αποχρώσεις ξεκινώντας από τις εσωτερικές γωνίες κάτω από τα μάτια προχωρώντας προς τα έξω και τους κροτάφους. Φυσικά από τις πιο ανοιχτές στις πιο σκούρες. Το περίεργο σε αυτό το trend είναι πως στο παιχνίδι για εντυπωσιακό βλέμμα μπαίνει και το υγρό ρουζ.

Δες το βίντεο για να καταλάβεις τι εννοώ:

@klaudiasyd love this undereye technique #makeup #undereyeconcealer #makeuphack #makeuptips #makeuproutine ♬ This Year Blessing by Victor Thompson – Ude Paw Paw

Για να ακολουθήσεις την τάση, πρέπει να διαθέτεις ένα φωτεινό concealer, καθώς και ένα που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σου και δύο διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ. Το κάθε προϊόν τοποθετείται σε ένα μοτίβο που μοιάζει με ombre και εκτείνεται στο πρόσωπο πριν αναμειχθεί πλήρως με ένα beauty blender!

Η ιδέα είναι να καλύψεις, να φωτίσεις και να χαρίσεις μια αθώα εφηβική όψη κοκκινίσματος με μία μόνο εφαρμογή. Άλλωστε η τοποθέτηση του ρουζ ψηλότερα προς τα εξωτερικά γωνίες των ματιών και τους κροτάφους δημιουργεί ένα όμορφο εφέ και είναι πολύ μόδα!

Ποια είναι τα βήματα για το “ombre concealer trend”;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash Walker (@walker_ash)

*Bήμα 1: Κονσίλερ

Χρησιμοποιείς ένα κρεμώδες κονσίλερ που θα πρέπει να είναι περίπου δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σου. Κάθε προϊόν πρέπει να εξελίσσεται από το πιο ανοιχτόχρωμο στο πιο σκούρο καθώς απομακρύνεται από το μάτι, επομένως φυσικά το κονσίλερ που ταιριάζει με την επιδερμίδα σου θα πρέπει να προστεθεί στη συνέχεια. Τοποθετηθείτε στη μέση της περιοχής κάτω από τα μάτια, όπου το απλώνουμε συνήθως.

*Βήμα 2: Ρουζ

Εφαρμόζεις ένα πιο ανοιχτό ροδακινί ρουζ και μετά μια πιο βαθιά ροζ απόχρωση ακριβώς δίπλα του. Ο σκοπός πίσω από τη χρήση δύο αποχρώσεων ρουζ είναι να δώσει στα μάγουλα ένα ωραίο φυσικό ροζ χρώμα.

*Βήμα 3: Blend

Με ελαφριές κινήσεις και ένα βρεγμένο beauty blender, αναμειγνύεις τα προϊόντα μεταξύ τους ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και προχωρώντας προς τα έξω.

Ένα πολύ έξυπνο και αποτελεσματικό κόλπο τώρα που οι περισσότερες δεν χρησιμοποιούμε καν foundation, για να φωτίσουμε την περιοχή κάτω από τα μάτια!

Let’s do it girls!

Μια ματιά ακόμα: