Ομορφιά

Πώς θα κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτή με 2 κινήσεις -ΒΙΝΤΕΟ!

Μπορεί να θεωρείς ότι το contouring σαν τεχνική θεωρείται πλέον κάπως βαρετή και «παλιά», όμως δεν σταματάει να κάνει την δουλειά της – όπως λέμε – καταφέρνοντας αλλάζοντας άρδην τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου.

Από τότε που η Kim Kardashian ανέδειξε το κόντουρινγκ σαν την πιο μαγική τεχνική για να αναδείξεις τα ζυγωμωτικά σου ή ακόμα και να κάνεις την μύτη σου να δείχνει πιο «γαλλική», όλοι παλεύουν να βρουν τρόπους που θα τους επιτρέπουν να υιοθετούν την εν λόγω τεχνική γλιτώνοντας όμως όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται. Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους Tik Tokers, οι οποίοι σκέφτηκαν και εμάς αλλά και την ανάγκη μας να κάνουμε το πρόσωπό μας να δείχνει πιο λεπτό σε δευτερόλεπτα, δημιουργώντας ένα νέο beauty trend που φυσικά έγινε viral και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να δούμε αμέσως αν λειτουργεί.

Πώς θα κάνεις κόντουρινγκ στη μύτη

Η beauty vlogger του faysbook.gr @vasilikos σου δείχνει στο βίντεο παρακάτω πώς να το ακολουθήσεις κι εσύ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα χοντρό πινέλο, ένα λεπτό πινέλο, λίγο από το bronzer σου και ένα λεπτό από το χρόνο σου.

Δες παρακάτω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr)

 

Ρίξε μία ματιά παρακάτω:

Ζουμερά χείλη: Ο makeup artist της Kim Kardashian εξηγεί πώς θα τα αποκτήσεις χωρίς fillers!

Πώς θα κάνω την σκιά ματιών να δείχνει πιο έντονη και λαμπερή -BINTEO!