Ομορφιά

Πως θα κάνεις το μανικιούρ σου να κρατήσει περισσότερο στις καλοκαιρινές διακοπές

 Σίγουρα ένα επαγγελματικό μανικιούρ κρατάει αρκετά, αλλά υπάρχει ένα μικρό τρικ που θα κάνει το homemade μανικιούρ σου να κρατήσει περισσότερο!

Αφού περάσεις τη βάση και πριν ξεκινήσεις να εφαρμόζεις το χρώμα, βάψε μόνο τις άκρες των νυχιών σου!

elle-nailsforsummer-0003-screen-shot-2018-03-21-at-4-26-30-pm-1521730845

Είναι το σημείο που ξεκινά η φθορά και με αυτό το τρόπο θα τη καθυστερήσεις, καθώς θα έχεις ενισχύσει το συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να αργήσει να ξεφλουδίζει.

Στη συνέχεια βάψε κανονικά τα νύχια σου (περνώντας δύο φορές το βερνίκι, ενώ αν είναι πολύ ανοιχτόχρωμο ίσως χρειαστεί και τρεις) και ολοκλήρωσε με ένα top coat.

Μια ακόμα πολύτιμη συμβουλή για να διαρκέσει πολύ περισσότερο το μανικιούρ είναι κάθε 2 μέρες να ανανεώνεις το top coat, καθώς ειδικά στην παραλία από την άμμο και τη θάλασσα, το προστατευτικό, διάφανο βερνίκι φθείρεται και φεύγει πολύ πιο γρήγορα από ότι τις ημέρες που είσαι στην πόλη, στο κλασικό πρόγραμμά σου.

nails-2016-nail-art-trends-fall-2015-winter-negative-space-diamond-design-pattern-white-nude-ideas

Τέλος, ακόμα κι αν έχεις κάνει επαγγελματικό μανικιούρ, καλό είναι στις διακοπές να έχεις μαζί σου το αντίστοιχο βερνίκι που είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί ανανέωση ή διόρθωση για να παρατείνεις αισθητά το χρόνο μέχρι το επόμενο ραντεβού.

Τι λες; Σου άρεσε το tip μας; Θα το δοκιμάσεις;