Ομορφιά

Προϊόντα φρυδιών: Αυτός είναι ο τρόπος να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση!

Τα τελευταία χρόνια που φοράτε μάσκα προστασίας, τα τέλεια φρύδια είναι μία από τις beauty εμμονές σας.

Αν και έχετε καταφέρει να αποκτήσετε τέλειο σχήμα και δεν τα βγάζετε πλέον μόνες σας, τα φροντίζετε και χαρίζετε ένταση με το κατάλληλο προϊόν.

Μολύβι, σκιά ή pomade είναι τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και eye brow makeup και οι περισσότερες έχετε καταλήξει σ’ εκείνο που σας ταιριάζει. 

Εκτός από hairstylist και nail artist τώρα έχετε και την προσωπική brow expert. Είχατε ακολουθήσει άλλωστε κι εσείς την τάση των λεπτών φρυδιών πριν από αρκετά χρόνια και η βοήθεια της ήταν πολύτιμη ώστε να αποκτήσετε και πάλι τα τέλεια, φαρδιά και φυσικά φρύδια.

Και ακολουθείτε πιστά τις συμβουλές της όπως και τις δικές μας επίσης. Αν τώρα, δεν είστε σίγουρες για την απόχρωση του προϊόντος που σας ταιριάζει, δείτε στη συνέχεια τι λένε οι ειδικοί. 

Χρώμα μαλλιών και τόνος επιδερμίδας: Και τα δύο είναι οι βασικοί οδηγοί σας. Οι brow experts αρχικά βλέπουν τη ρίζα των μαλλιών και στη συνέχεια τον τόνο του δέρματος.

Αν για παράδειγμα έχετε ανοιχτή απόχρωση και στα δύο τότε επιλέγετε ένα τόνο πιο σκούρο μολύβι ενώ αν έχετε μεσαία ή σκούρα επιδερμίδα ένα τόνο πιο ανοιχτό.

Σημασία έχει και η υφή των μαλλιών. Που σημαίνει πως σε τόσο σε σκούρα, σγουρά και σπαστά μαλλιά όσο και σε λεπτά και ανοιχτόχρωμα, το προϊόν θα πρέπει να είναι κοντά στον φυσικό τόνο.

Φώτο: Unsplash 

Μια ματιά ακόμα:

Αυτά είναι τα χτενίσματα που θα κάνουν τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια!

Αυτό είναι το μυστικό για να ξυπνάς κάθε μέρα με τέλεια μαλλιά!