Ομορφιά

“All of me”: Το νέο άρωμα από τον οίκο Narciso Rodriguez υμνεί τη γυναίκα και την διαχρονική θηλυκή κομψότητα

Στην παγκόσμια σκηνή της αρωματοποιίας, ο narciso rodriguez δεν έχει σταματήσει ποτέ να εκπλήσσει και να επαναπροσδιορίζει τη θηλυκότητα.

Είκοσι χρόνια μετά το λανσάρισμα του for her, του αρώματος που άλλαξε για πάντα το τοπίο της σύγχρονης αρωματοποιίας, ο narciso rodriguez επανέρχεται δυναμικά με το νέο all of me, δίνοντας την δική του ανατρεπτική ερμηνεία σε μια νέα εποχή αρωμάτων.

ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΝΖΑΡΑ

Η επίσημη παρουσίαση του αρώματος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου με ένα exclusive dinner στο Μουσείο Βορρέ.

Στον καθηλωτικό χώρο του Μουσείου, με κυρίαρχο στοιχείο διακόσμησης τα ροζ τριαντάφυλλα, το πιο εμβληματικό λουλούδι της αρωματοποιίας, δημοσιογράφοι, beauty experts και επώνυμοι καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο άρωμα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΝΖΑΡΑ, ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ

Το all of me είναι ένα άρωμα που επαναπροσδιορίζει την θηλυκότητα για τη νέα γενιά. Υμνεί τη γυναικεία δύναμη, την ατομικότητα και την αυτο-έκφραση.

Για δυναμικές, ελεύθερες γυναίκες που εξερευνούν την δική τους αλήθεια και αγκαλιάζουν με αυτοπεποίθηση όλα όσα τις κάνουν μοναδικές.

ΤΙΝΑ ΚΑΡΑΦΙΝΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Ο Narciso Rodriguez ένωσε τη διαχρονική θηλυκότητα του τριαντάφυλλου με το γεράνι και μια συμφωνία από έξι διαφορετικές νότες του σπάνιου Αιγυπτιακού musc, για να δημιουργήσει ένα λουλουδάτο άρωμα με ένα μοναδικό μεθυστικό αποτύπωμα.

Κατά τη διάρκεια του event, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το νέο premium aperitif Chandon Garden Spritz, ένα Ready to Drink του Οίκου Moët.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ,
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑΤΣΑ, ΕΥΑ ΒΛΑΧΑΒΑ

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΠΠΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΝΖΑΡΑ,
ΚΟΡΙΝΑ ΚΟΥΡΑΚΟΥ
ΕΣΤΕΡ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μια ματιά ακόμα: Κολοκύθα: Φτιάξε μόνη σου την πιο τέλεια μάσκα προσώπου